GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν βλέπει τίτλο για το 2013 ο Χάμιλτον

Τους στόχους για το μέλλον του έθεσε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος τόνισε πως δεν περιμένει να είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ...

Τους στόχους για το μέλλον του έθεσε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος τόνισε πως δεν περιμένει να είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, την επόμενη σεζόν με το μονοθέσιο της Mercedes.
Ο βρετανός πιλότος ανέφερε πως για να γίνει μία ομάδα ανταγωνιστική χρειάζεται χρόνος, θέτοντας ως στόχο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τις σεζόν 2014-2015.
«Προφανώς και θα ήθελα να πανηγυρίσω το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν, αλλά όλα εξαρτώνται από το πόσο θα έχει εξελιχτεί το μονοθέσιο.
Δεν μπορώ να είμαι μέλος της εξέλιξης μέχρι την επόμενη σεζόν, ότι έχει συμβεί στο μονοθέσιο δεν έχει να κάνει με εμένα. Όμως, ξέρω ότι οι Σουμάχερ και Ρόσμπεργκ θα κάνουν πολύ καλή δουλειά», ανέφερε ο Βρετανός.
Ωστόσο, ο Χάμιλτον στοχεύει στο μέλλον, τονίζοντας πως από το 2014 θα θέλει και θα είναι σε θέση να διεκδικήσει τον Παγκόσμιο τίτλο.
«Νομίζω πως ο στόχος μας είναι για το 2014-2015 -τότε που θα αλλάξουν και οι κανονισμοί- και τότε θα θέλω να πανηγυρίσω το πρωτάθλημα.
Όταν πηγαίνεις σε μία νέα ομάδα, η οποία δεν είναι τόσο πετυχημένη, αυτό δεν μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη. Απαιτείται χρόνος, ίσως 12 με 14 μήνες», πρόσθεσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση