GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Αυτοπυρπολήθηκε 20χρονη άνεργη στα Μελίσσια

Φρικτό τρόπο επέλεξε η νεαρή κοπέλα για να δώσει τέλος στη ζωή της. Μετά τη φρίκη αποκαλύφθηκε η τραγωδία σε ένα σκοτεινό στενό τω...


Φρικτό τρόπο επέλεξε η νεαρή κοπέλα για να δώσει τέλος στη ζωή της. Μετά τη φρίκη αποκαλύφθηκε η τραγωδία σε ένα σκοτεινό στενό των Μελισσίων. Η 20χρονη κοπέλα που αυτοπυρπολήθηκε ήταν άνεργη.
Γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κατοίκους ότι κοντά στο ρέμα των Μελισσίων, πίσω από το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ, άκουσαν μια γυναικεία κραυγή στο σκοτάδι και είδαν μια λάμψη ακούγοντας παράλληλα έναν υπόκωφο θόρυβο.
Κάποιοι αντιλήφθηκαν ένα μαύρο αντικείμενο να βρίσκεται ακίνητο στο δρόμο. Οι πιο τολμηροί που πλησίασαν πάγωσαν στη θέα του απανθρακωμένου πτώματος.
Το πρωί ένας μεσόκοπος γείτονας πήγε να δηλώσει την εξαφάνιση της 20χρονης κόρης του. Του έδειξαν την ανατριχιαστική φωτογραφία του εγκληματολογικού. Ο πατέρας κλαίγοντας αναγνώρισε την κόρη του.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το θύμα ήταν μια άνεργη κοπέλα που έμενε στην οδό Μαυρομιχάλη.
Πηγή: enikos.gr

3 σχόλια

  1. Με όλο το σεβασμό στο δράμα της, δεν ήταν μόνο άνεργη, ήταν και - να το πω κομψά - ψυχολογικά ασταθής. Πολύ περισσότερο από έναν άνεργο 55άρη ας πούμε. Ας μην σπεύδουμε να βγάζουμε πολιτικά συμπεράσματα ότι όλοι με διάταγμα πρέπει να περνάμε εξίσου καλά για να μην έχουμε αυτοκτονίες.

    Τα συμπεράσματα χρειάζονται περισσότερα στοιχεία όπως:

    -είχε διαγνωσμένο ψυχολογικό πρόβλημα ή όχι;
    -μήπως παρασύρθηκε από κάποιους που στρεβλώνουν καταστάσεις;
    -μήπως ήταν ερωτική και όχι οικονομική απογοήτευση οπότε ο τίτλος δεν θα έπρεπε να είναι "ανεργη αυτοπυρπολήθηκε" αλλά "ερωτευμένη αυτοπυρπολήθηκε"
    -Το 2008, όταν δέναμε τα σκυλιά με λουκάνικα, γιατί δεν ακούγαμε κλάψες για τις τότε αυτοκτονίες; Λιγότερες μεν, υπαρκτές δε.

    Άιντε και καλό ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές (συμβιβαζόμαστε και με ΑνεξΕλληνες ή Χρυσή Αυγή - το ίδιο είναι με ΣΥΡΙΖΑ...), μόνο έτσι θα σταματήσει το δραματικό φαινόμενο των αυτοκτονιών.

    Με όλο το σεβασμό στην κοπέλα και την οικογένειά της αλλά η δημοσιοποίηση γνωμών από μπλογκ επισύρει αναγκαστικά και σχόλιο, άχρηστο ως επί το πλείστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ανόητε Πασοκοκουβελονεοδημοκράτη,ανώνυμε,μήπως το σχόλιό σου είναι γεμάτο από σκατοδομημένα στερεότυπα αναφορικά με το ποιοί μπορεί να είναι οι λόγοι αυτοκτονίας ενός ανθρώπου;
    Μήπως το δικό σου ψυχικό όργανο είναι ξεκούρδιστο και ηθικώς παγωμένο;
    Για δε τις πολιτικές σου τοποθετήσεις και τους συσχετισμούς στους οποίους προβαίνεις,άστο καλύτερα.Εκεί η παρηκμασμένη ψυχολογία σου ξεβρακώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 15 Νοε 2012 12:55:00 μ.μ. Βέβαια έκανε ένα ΛΑΘΟΣ η κοπέλα ,δεν πήρε δυο χειροβομβίδες και να σταθεί δίπλα σε έναν ΜΆΓΚΑ, που κόβει κάθε ημέρα μισθούς, βάζει κάθε μέρα ΦΟΡΟΥΣ (με πόνο βέβαια) και να τραβήξει της περόνες αν θα περνάς και εσύ από δίπλα ;να σε αναγγείλω εγώ από εδώ ως παράπλευρη απώλεια..


    Είστε για να είστε μερικοί, Η τόσο φοβισμένοι, Η τόσο βολεμένοι, Η τόσο Βαμμένοι...Και τρελή ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΞΕΡΕΙΣ εσύ σήμερα κανένα λογικό Ελληνα ΕΝΑ; Η ξέρεις εσύ αύριο σε αυτό το προτεκτοράτο το τι σου ξημερώνει!!!!

    Ευτυχώς που υπάρχουν υπερήφανοι ΛΑΟΙ , Ιταλοί Ισπανοί ΕΜΕΙΣ εδώ έχομε το ΠΆΜΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΕΣΕΕ, που κάνουν μια βόλτα και μετά πάνε για κανένα ουζάκι..

    Η ΟΠΛΑ ..Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση