GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ληστεία στα ΕΛΤΑ Ερυθρών με λεία 2500 ευρώ

Πρωί-πρωί μπήκαν και συγκεκριμένα στις 7:35 μπήκαν δύο ληστές την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στο κατάστημα των ΕΛΤΑ, στις Ερυθρές Αττι...




Πρωί-πρωί μπήκαν και συγκεκριμένα στις 7:35 μπήκαν δύο ληστές την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στο κατάστημα των ΕΛΤΑ, στις Ερυθρές Αττικής. Φορούσαν κουκούλες, γάντια και γυαλιά ηλίου, ενώ ο ένας κρατούσε πιστόλι.
Με την απειλή πιστολιού οι δράστες οδήγησαν την προϊσταμένη του καταστήματος, στο χρηματοκιβώτιο. Το άνοιξαν και άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ.
Αποδείχτηκαν όμως …ψιλικατζήδες, αφού πριν φύγουν πήραν και 70 ευρώ σε κέρματα, που βρίσκονταν στο ταμείο του ταχυδρομικού καταστήματος. Πριν αποχωρήσουν έδεσαν την προϊσταμένη με καλώδιο.
Οι ληστές διέφυγαν με ένα Ι.Χ αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο λίγο αργότερα από αστυνομικούς στην περιφερειακή οδό Ερυθρών και όπως προέκυψε είχε αφαιρεθεί την τελευταία εβδομάδα από περιοχή της Αττικής.
Πηγή: egnomi.gr

2 σχόλια

  1. Η οργή του κόσμου με τα νέα μέτρα που συγκεκριμενοποιούνται κάθε μέρα είναι τεράστια. Τα ποσοστά του ΄Σύριζα, των Ανεξάρτητων Ελληνων και της Χ. Α θα αυξηθούν ή και θα διπλασιαστούν τους επόμενους μήνες. Τα 3 κόμματα μαζί( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ , σε λίγο, δεν θα συγκεντρώνουν ούτε το 20% των πολιτών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΠΟΥ ΕΓΔΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΔΡΑΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.
    ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση