GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εως 30% πιο φθηνά με την προσφορά

Θερμής και μαζικής αποδοχής έτυχε από τους αναγνώστες και τους καταναλωτές η δωροεπιταγή των 10 ευρώ που δίνει το «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» μ...


Θερμής και μαζικής αποδοχής έτυχε από τους αναγνώστες και τους καταναλωτές η δωροεπιταγή των 10 ευρώ που δίνει το «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» με την αγορά κάθε φύλλου για ψώνια στα καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Βερόπουλος».
Με την προσφορά που ξεκίνησε από την περασμένη Κυριακή 18 Νοεμβρίου και θα συνεχίσει κάθε Κυριακή οι καταναλωτές εξοικονομούν από τα ψώνια τους στην ελληνική λιανεμπορική επιχείρηση 10 ευρώ για αγορές άνω των 50 ευρώ.
Το «Εθνος της Κυριακής» βρέθηκε στα καταστήματα της Ν. Σμύρνης και της Αγ. Παρασκευής και κατέγραψε τις γνώμες των αναγνωστών που επωφελήθηκαν της μείωσης στις τιμές των βασικών αγαθών που αγόρασαν.
Μείωση που, όπως φαίνεται κι από το γράφημα (κάτω) για μία τετραμελή οικογένεια με δύο μικρά παιδιά, μπορεί να φτάσει και τα 34,82 ευρώ (85,76 ευρώ από 120,58 ευρώ), δηλάδή το ποσοστό της έκπτωσης αγγίζει το 30%.

Εύη Θεμελή
Μεγάλη βοήθεια αυτές τις δύσκολες μέρες
Μια ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, όπως ο «Βερόπουλος», και το «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» μας βοηθάνε πολύ σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Η δωροεπιταγή των 10 ευρώ σε συνδυασμό με την καλή ποιότητα και τις χαμηλές τιμές που έχει ο «Βερόπουλος» μας γεμίζουν με διπλή χαρά.
Παναγιώτης Στεφανόπουλος
Πλήρωσα 48,26 αντί για 58,26
Αγοράζω χρόνια το «ΕΘΝΟΣ» και ψωνίζω εδώ, από τον «Βερόπουλο». Αγόρασα ένα ουίσκι και πήρα κι άλλο ποτό χάρη στην προσφορά σας. Ετσι πλήρωσα 48,26 αντί για 58,26 ευρώ.
Ελπίδα Νίφλη
Το κέρδος είναι διπλό Γλιτώνουμε 10 ευρώ από τα 50 με τη δωροεπιταγή του «ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ». Είμαι ευχαριστημένη γιατί έχουμε μια βοήθεια μέσα στην κρίση. Και οι τιμές με την προσφορά είναι πολύ καλές στον «Βερόπουλο». Κοιτάζω κι ελέγχω τις τιμές.
Ειρήνη Βένιου
Πήρα δύο φύλλα για να έχω δύο κουπόνια
Μας αρέσει η προσφορά που κάνει η εφημερίδα σας με τον «Βερόπουλο». Για αυτό και πήρα δύο φύλλα για να έχω δύο κουπόνια. Ετσι, εξοικονόμησα 20 ευρώ και πλήρωσα 81 από 101 ευρώ.
Βίκυ Τριανταφυλλίδου
Ωφελούμαστε και οι δύο οικογένειες
Είμαι εδώ κι ενάμιση χρόνο άνεργη και ο σύζυγός μου δημόσιος υπάλληλος. Εχουμε δύο παιδιά. Οπως καταλαβαίνετε, μας βοηθά πολύ η προσφορά της εφημερίδας σας και του «Βερόπουλου». Είχα ένα κουπόνι των 10 ευρώ και πλήρωσα 137,68 από 147,68 ευρώ. Το «ΕΘΝΟΣ» το αγοράζουμε ο πατέρας μου κι εγώ εναλλάξ για να ωφελούμαστε και οι δύο οικογένειες.
Χρήστος Μπακογιάννης
Πολύ θετική προσφορά στην εποχή που ζούμε
Να συνεχιστεί η προσφορά του «ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ». Είναι πολύ θετική στην εποχή που ζούμε. Είμαι δημόσιος υπάλληλος κι έχουμε υποστεί σημαντικές μειώσεις στους μισθούς μας. Μαζί με τις άλλες προσφορές του «Βερόπουλου» έχουμε σημαντικό όφελος. Με την επιταγή των 10 ευρώ πλήρωσα 71,53 ευρώ.
Βασιλική Δήμου
Οι συντάξεις μειώθηκαν, κόψαμε τα πάντα
Είμαι συνταξιούχος κι εγώ κι ο σύζυγός μου. Οι συντάξεις μας μειώθηκαν. Κόψαμε τα πάντα, αλλά το φαγητό δεν μπορούμε. Η προσφορά της εφημερίδας σας μαζί με τον «Βερόπουλο» είναι ό,τι πρέπει για τις σημερινές συνθήκες. Δώσαμε 76,49 αντί για 86,49 ευρώ.
Ηρακλής Παναγιωτόπουλος
Χάρηκα πολύ με τη δωροεπιταγή
Αγοράζω το «ΕΘΝΟΣ» από τότε που εκδίδει το «ΚΥΝΗΓΙ». Χάρηκα πολύ με τη δωροεπιταγή των 10 ευρώ που δίνετε κάθε Κυριακή και μάλιστα μαζί με το σούπερ μάρκετ από όπου ψωνίζουμε. Εγώ δεν δουλεύω, εργάζεται ο 25χρονος γιος μου. Οπότε είναι πολύ θετική η προσφορά σας. Πληρώσαμε 53,92 αντί για 63,92 ευρώ.
Χαρίκλεια Χριστοδούλου
Πήρα για πρώτη φορά την εφημερίδα
Είναι ελκυστική η προσφορά σας. Πήρα για πρώτη φορά το «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» και κακώς που δεν είχατε κάνει μέχρι τώρα τέτοια ενέργεια. Είμαι 11 μήνες συνταξιούχος και από τον Ιανουάριο πληρώνομαι έναντι. Με το κουπόνι των 10 ευρώ πλήρωσα για τα ψώνια της οικογένειάς μου 97,39 ευρώ.
Γρηγόρης Χρονόπουλος
Πού να βγούμε με 900 ευρώ σύνταξη
Η προσφορά σας είναι πολύ καλή και μας βοηθά. Με 900 ευρώ σύνταξη και τρία παιδιά πού να βγούμε. Αγοράζουμε το «ΕΘΝΟΣ» και θα συνεχίζουμε να το αγοράζουμε. Με την επιταγή τα έξοδά μου μειώθηκαν στα 43,69 από 53,69 ευρώ.
Βασιλική Ιορδάνου
Πολύ χρήσιμη γιατί… τα έξοδα τρέχουν
Στις πολύ δύσκολες εποχές που ζούμε η προσφορά της εφημερίδας σας και του «Βερόπουλου» είναι πολύ χρήσιμη για τις οικογένειες. Εχω δύο παιδιά στο λύκειο και τα έξοδα τρέχουν… Κέρδισα 10 ευρώ καθώς πλήρωσα 78 αντί για 88 ευρώ. Θα αγοράζω κάθε Κυριακή το «ΕΘΝΟΣ».
Γιώργος και Δέσποινα Κανελλοπούλου
«Ανάσα» για τους συνταξιούχους σαν εμάς
Είμαστε πολλά χρόνια αναγνώστες του «ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ». Σε αυτήν την άθλια οικονομική κατάσταση, η προσφορά που κάνει η εφημερίδα σας μαζί με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Βερόπουλος» είναι μία οικονομική «ανάσα» για τους συνταξιούχους σαν και μας. Πληρώσαμε για τα ψώνια της εβδομάδας 80 αντί για 90 ευρώ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΩΝΑΣ
ΦΩΤΟ: Χ. ΓΚΙΚΑΣ – ΓΡ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
 Εως 30% πιο φθηνά   με   την προσφορά Εως 30% πιο φθηνά   με   την προσφορά Εως 30% πιο φθηνά   με   την προσφορά
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

1 σχόλιο

  1. Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο οδηγεί σε πλήρη εκλογική- δημοσκοπική κατάρρευση τη Νέα Δημοκρατία και σε ολική εξαφάνιση το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, κάτω από το 3% ... Νέοι και συνδικαλιστές εγκαταλείπουν τα 3 αυτά κόμματα, μισθωτοί και συνταξιούχοι φεύγουν αγανακτισμένοι, καθώς είναι φανερό ότι το 85 έως 90% των Ελλήνων, το 2013, δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν τους φόρους στα εισοδήματα και τα ακίνητα και τα τέλη και τα δάνειά τους ! Οι βουλευτές της ΝΔ αντιμετωπίζουν μια παγερή ατμόσφαιρα, όπου πηγαίνουν, και είναι τυχεροί αν δεν αποδοκιμάζονται. Εκεί που έπαιρναν χειροκροτήματα, τώρα παίρνουν ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ και ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ αποδοκομασίας και ύβρεις ( ως τώρα χαμηλόφωνες ).Όταν θα εφαρμοστούν τα μέτρα και έρθουν οι φορολογικές δηλώσεις, που θα κρυφτούν ; Σαμαράς, Αβραμόπουλος, όλη η ΝΔ, Βενιζέλος και όλο το ΠΑΣΟΚ, Κουβέλης και ΔΗΜΑΡ αντιμετωπίζουν το φάσμα της καταστροφής ! Σιγά σιγά θα αρχίσουν, δημοσκοπικά, να ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο ο Σύριζα, οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή, σε ποσοστά πρωτοφανή ! Η οργή του κόσμου δεν κρύβεται πλέον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση