Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

  370 ευρώ για μια μόνο χλιδάτη διανυκτέρευση στο Παρίσι μας χρέωσε ο Ανδρέας Κατσανιώτης

  2789v00 370 ευρώ για μια μόνο χλιδάτη διανυκτέρευση στο Παρίσι μας χρέωσε ο Ανδρέας ΚατσανιώτηςΤο δωμάτιο της διπλανής φωτογραφίας είναι αρκετά εντυπωσιακό, πόσο μάλλον αν σκεφτείτε ότι από τα παράθυρα του βλέπει κανείς το Παρίσι στα καλύτερα του.
  Αν κάλυπτε τα έξοδα διαμονής σε αυτό το χλιδάτο τετράστερο ξενοδοχείο το ελληνικό Δημόσιο, δεν… θα το επιλέγατε ακόμα πιο εύκολα;
  Έτσι φαίνεται ότι ο σκέφθηκε ο Γ.Γ Ενημέρωσης κι Επικοινωνίας Ανδρέας Κατσανιώτης ο οποίος σε πρόσφατη επίσκεψη του στη γαλλική πρωτεύουσα επέλεξε το Hotel Baltimore, κάτι που μας κόστισε…λίγο παραπάνω.
  Δείτε το σχετικό κόστος, όπως περιγράφεται σε έγγραφο της Διαύγειας:
  Untitled 370 ευρώ για μια μόνο χλιδάτη διανυκτέρευση στο Παρίσι μας χρέωσε ο Ανδρέας Κατσανιώτης
  To ακόμα καλύτερο; Ο κ. Κατσανιώτης επέλεξε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται 25 χλμ μακριά από το εκθεσιακό πάρκο όπου διεξήχθη η έκθεση στην οποία ήθελε να συμμετάσχει και η οποία ήταν μια έκθεση για την αγορά τροφίμων..
  Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ της Ημερησίας, ο κ. Κατσανιώτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά καθώς έχει διατελέσει ηγετικό στέλεχος της νεολαίας της Πολιτικής Άνοιξης.
  Untitled 1 370 ευρώ για μια μόνο χλιδάτη διανυκτέρευση στο Παρίσι μας χρέωσε ο Ανδρέας Κατσανιώτης
  Θα ζητήσει κάποιος από τον κ. Κατσανιώτη να απολογηθεί για τα τόσο ακριβά του γούστα τα οποία χρεώνουν έναν ήδη υπερχρεωμένο λαό;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  5 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 4 Νοε 2012, 2:48:00 μ.μ.

  AYTA τα ψάξει ΚΑΝΕΙΣ;

  Σε συνέχεια των σχετικών εγκύκλιων οδηγιών και ύστερα από υποβληθέντα ερωτήματα στην Υπηρεσία μας, αναφορικά με την αρμοδιότητα ή μη των Υγειονομικών Επιτροπών του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) να κρίνουν ως μη ανάπηρα τα πρόσωπα που αιτούνται συνέχιση της προαιρετικής ασφάλισής τους στον ΟΑΕΕ, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

  Το αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (Γ.Γ.Κ.Α., Δ/νση Διοικητικής Οργάνωσης, Τμήμα Α΄) με το αρ. πρωτ. Φ80000/2522/167/12-3-12 έγγραφό του, διευκρινίζει τα εξής:

  Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν. 3863/2010, όπως τροποποιήθηκαν με την παρ. 2 του άρθρου 76 του Ν. 3996/2011, συστήθηκε από 1/1/11 το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας, υπαγόμενο απευθείας στην Δ/νση Αναπηρίας και Ιατρικής της Εργασίας της Δ/νσης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

  Με τις προαναφερόμενες διατάξεις καθορίστηκαν οι αρμοδιότητες του ΚΕΠΑ, οι οποίες συνίστανται στον χαρακτηρισμό ατόμων ως ΑμεΑ, στον καθορισμό ποσοστού αναπηρίας για σύνταξη αναπηρίας, καθώς και για όλες τις κοινωνικές και οικονομικές παροχές ή διευκολύνσεις για τις οποίες απαιτείται πιστοποίηση αναπηρίας.

  Παρόλα αυτά, η κρίση που απαιτείται από τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 53 του Ν. 3996/2011 περί προαιρετικής συνέχισης της ασφάλισης, δεν αφορά πιστοποίηση αναπηρίας που άπτεται των αρμοδιοτήτων του ΚΕΠΑ αλλά διαπίστωση της ικανότητας ή μη του προσώπου που αιτείται να συνεχίσει προαιρετικά την ασφάλισή του.

  Ανώνυμος είπε... 4 Νοε 2012, 2:48:00 μ.μ.


  Φ9/16/49094/28-06-12 έγγραφο το τμήμα Οργάνωσης και Ποιότητος Υπηρεσιών της Δ/νσης Οργάνωσης και Εκπαίδευσης μας διαβίβασε το αρ. πρωτ. 29834/26-06-12 έγγραφο του ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με το οποίο οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ που επιθυμούν να συνεχίσουν την ασφάλισή τους στον Οργανισμό προαιρετικά θα εξετάζονται εφεξής από τις υγειονομικές επιτροπές του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) για την κρίση ικανότητάς τους (δηλ. μη αναπηρίας).

  Σε περίπτωση που διαπιστωθεί μη ικανότητα (και συνεπώς ύπαρξη αναπηρίας), ο ενδιαφερόμενος θα παραπέμπεται στις Υγειονομικές Επιτροπές του ΚΕΠΑ, προκειμένου να προσδιοριστεί η αναπηρία του και να καταστεί δικαιούχος ή μη σύνταξης ή άλλως δύναται να προσφεύγει ο ίδιος σε αυτές με αίτησή του, ώστε να ενταχθεί στα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

  Οι ταχυδρομικές Δ/νσεις και τα τηλέφωνα των κατά τόπους νομαρχιακών και τοπικών μονάδων υγείας του πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στις οποίες λειτουργούν Υγειονομικές Επιτροπές προκειμένου να παραπέμπονται οι ασφαλισμένοι ανάλογα με τον τόπο κατοικίας τους, σας έχουν κοινοποιηθεί με το αρ. πρωτ. ΔΙ.ΟΡΓ/Φ9/5/19816/12-03-12 έγγραφο της Δ/νσης Οργάνωσης και Εκπαίδευσης το οποίο αφορούσε τις αρμόδιες Υγειονομικές Επιτροπές του ΕΟΠΥΥ για το εργατικό ατύχημα.

  Αιτήματα ασφαλισμένων τα οποία έχουν παραπεμφθεί και εκκρεμούν για εξέταση στις Υγειονομικές Επιτροπές του ΚΕΠΑ, με ευθύνη του Περ/κού Τμήματος να αναζητηθούν από τους ασφαλισμένους τα παραπεμπτικά και να χορηγηθούν νεότερα με τα οποία θα παραπέμπονται στις αρμόδιες Υγειονομικές Επιτροπές.

  Όσες αιτήσεις δεν έχουν επεξεργαστεί θα παραπεμφθούν στις προαναφερόμενες Υγειονομικές Επιτροπές.

  Κάθε άλλη εγκύκλιος που ορίζει διαφορετικά από την παρούσα για το συγκεκριμένα θέμα ανακαλείται.

  Συνημμένα σας αποστέλλουμε το έντυπο παραπομπής για τις Υγειονομικές Επιτροπές.

  Της παρούσας να λάβει γνώση ενυπόγραφα το προσωπικό της Υπηρεσίας σας.

  Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΟΑΕΕ
  ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΤΙΔΟΥ

  Ακριβές Αντίγραφο
  Η ΠΡ/ΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
  ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ


  Ανώνυμος είπε... 4 Νοε 2012, 2:48:00 μ.μ.


  Tα διαβάσετε τα παραπάνω δυο κείμενα; ΝΑΙ ΚΑΛΆ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΟΝΊΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ,ΜΑ ΟΛΟΥΣ

  δώστε όμως προσοχή τώρα:
  Μια αποφασει Κ.Ε.Π.Α ΚΆΝΕΙ το λιγότερο να βγάλει απόφαση από 9 μέχρι 11 μήνες , σε όλους αυτούς τους ΜΗΝΕΣ κόβετε η σύνταξη, αν ΕΧΕΙ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΌΜΕΝΑ ΜΕΛΉ μένουν χωρίς ιατρό .. σε αυτόν το μόνο που κάνουν είναι να σου δώσουν μια παρατάσσει αν είσαι άνθρωπος που ζεις με φάρμακα ΜΌΝΟ για να σου τα γράψουν.. ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΌΜΕΝΑ ΜΕΛΉ ανήλικα παιδιά σύζυγο τα στέλνουν στον ΚΑΙΔΑ κανονικότατα δεν δικαιούνται ΤΊ-ΠΟ-ΤΑ...

  τώρα Αν είσαι από τους τυχερούς και πάρεις την ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙ ΑΠΌ ΚΕΠΑ, Ο Ο.Α.Ε.Ε κάνει να πληρώσει 3 ΜΗΝΕΣ ...τα αναδρομήκα πότε ρε ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ;

  Γράφετε τώρα και ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΌΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ.

  Ο ΟΗΕ, οι αντιρατσιστικές οργανώσεις Κ.Τ.Λ μας απαντούν αλλά ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ η εδώ οργάνωσής και η πρεσβυτέρες της διαφημισμένης φιλανθρωπίας πιουν την νησαν.

  Εμείς ως Ό.Π.Λ.Α μπορούμε να δημεύσουμε στοιχεία και να εκθέσουμε ΟΛΟΥΣ τους υπουργούς νυν και επόμενους .....

  Ημερομηνία κατάθεσης εγραφων για να περάσει άνθρωπος από Κ.Ε.Π.Α..20-1-2012.. αριθμός πρωτοκόλλου 302-2012-185..

  Ημερομηνία αποφάσεις ΚΕΠΑ 24-9-2012 ..αρ. επιτροπής 00905/2012/4963 ποσοστό αναπηρίας 90% !!!!!!

  ΟΑΕΕ Ημερομηνία αποφάσεις 22-10-2012 αριθ. απόφασης ΟΑΕΕ 27/0158Β/2012 ...

  σήμερα 4-11-2012 χρήματα ΑΚΌΜΑ δεν μπήκαν ΠΟΥΘΕΝΆ στο λογαριασμό του για έναν ασθενή με ποσοστό αναπηρία 90% τριτεκνο και με ανήλικο παιδί...!!!!

  Πότε θα πάρει; ΆΓΝΩΣΤΟ , ΠΟΤΈ ΘΑ ΠΆΡΕΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΑΚΑ ΤΟΥ ΆΓΝΩΣΤΟ; .. κυρία Κοτιδου , κύριοι κυβερνώντες, κύριοι αντιπολιτευόμενοι ΠΙΑ ΧΩΡΆ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΣΏΣΕΤΕ; ΠΙΑ ΡΕ;


  Δώσετε προσοχή όλοι δημοσιογράφοι αλλά και πολιτικοί σε αυτά που σας δηλώνουμε ( να τα διασταυρώσετε πρώτα ΟΛΑ) Όμως ως ΆΚΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ μας εξαναγκάζει να βγούμε στην παρανομία , μην βγούνε τα πληρωμένα ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΉΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΈΣΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ .. ΙΔΙΚΆ ΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩΜΕ ΣΕΞ..

  ΝΑΙ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΉΣΟΥΜΕ ΕΥΘΕΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΉΡΙΑ ΕΝΟΣ ΝΟΜΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΊΤΗ..

  ΝΑ ΨΆΞΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΆ ,ΜΑ ΟΛΑ ...

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ...Στον Μπούντζουκα Τηλέμαχο που τα παρουσιάζει να ζητήσετε να συλληφθεί και να καταδικαστεί ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ....

  ΟΙ ΝΟΜΟΊ ΕΊΝΑΙ ΝΟΜΟΊ ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗΡΕΊΤΕ ΘΑ ΓΊΝΕΙ Η ΝΈΜΕΣΗ πολύ ΑΡΓΊΑ..

  Η Ο.Π.Λ.Α..Μπούντζουκας Τηλέμαχος

  Υ.Γ..ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΚΛΈΒΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΈΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ,που δεν το κάνουν θέμα τα ΜΜΕ που παίρνουν της διαφήμισης τους..ελεγε ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ οτι με 1 ευρώ θα εκλεινες το ραντεβού!!!ΟΧΙ ΟΧΙ ..αν είσαι πολύ ασθενής και θέλεις καρδιολογο,διαβητολογο, ουρολόγο εξετάσεις αίματος,κ.τ.λ περνεις ένα ραντεβού σε κάθε τηλεφώνημα..αν θελεις πεντε ραντεβού τον μηνα θα θελεις 5 ευρω και ΑΝ ΣΟΥ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ !!!!ΑΠΑΤΗ ΕΕΕΕΕ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΑΓΩΡΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΕΕΕΕΕΕ..

  Ανώνυμος είπε... 4 Νοε 2012, 2:49:00 μ.μ.

  Τουρκία και Γερμανία βάλανε μπροστά το δεύτερο μέρος του σχεδίου τους για τον διαμελισμό της Ελλάδας όπως έγινε με τη Γιουγκοσλαβία, και αυτό για την Γιουγκοσλαβία αποδεικνύετε με το ότι στο τέλος αυτής της άθλιότητας οι ωφελημένοι είναι η Τουρκία που αύξησε και εδραίωσε την παρουσία της μέσω των μουσουλμάνων στην περιοχή αυτή που επηρεάζει και καθοδηγεί εναντίων της Ελλάδος, και η Γερμανία με την άμεση επιρροή της και εξάρτηση που πέτυχε σε χώρες που προέκυψαν από τον διαμελισμό της.
  Τώρα στην Ελλάδα κάποιων πολιτικών, όλου του πολιτικού φάσματος, που τους χρειάζεται ένα Νέο Γουδί, οι μεν με την ανικανότητα τους να προφυλάξουν την χώρα από την εισβολή των λαθρομεταναστών από την Αλβανία, την Τουρκία κυρίως αλλά και από την Βουλγαρία και συγκεκριμένα από εκεί, αυτούς που η Τουρκία προόριζε να παίξουν στην χώρα αυτή ρόλο διαμελισμού αλλά η Βουλγαρία τους απομόνωσε, τους έδιωξε, και η Τουρκία τους προώθησε στην Ελλάδα για τον ρόλο που θα παίξουν και οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες που η Τουρκία έστειλε και στέλνει στην πατρίδα μας ως έποικους με ένα και μόνο σκοπό, την αλλοίωση του πληθυσμού και που το πετυχαίνει καθώς με την οικονομική δυσπραγία στην Ελλάδα οι Έλληνες και οι Έλληνιδες φεύγουν για άλλες πατρίδες και μένουν οι λαθρομετανάστες οι οποίοι μαθημένοι από την πατρίδα τους με ένα κομμάτι ψωμί και αν το είχαν, μπορούν και αντέχουν την φτώχεια, και από την άλλη οι Αριστεροί που στο όνομα της αλληλεγγύης αλλά μάλλον του συμφέροντος, και μάλιστα σκοτεινού σε κάποιες περιπτώσεις συμφέροντος τους, ζητούν από την επίσημη πολιτεία την πλήρη προστασία τους ( δεν έχουν φτάσει στο σημείο ακόμη να ζητήσουν να τους κάνουμε όλους Δημόσιους Υπαλλήλους)
  Έτσι ο Τσίπρας ζήτησε προεκλογικά να έρθουν στην Ελλάδα οι οικογένειες τους και να δώσουμε σε όλους ικανές συνθήκες διαβίωσης, στην Ελλάδα που δεν έχει να θρέψει τα παιδιά της και πάνε στο εξωτερικό ( αυτό το διατυμπανίζουν σε κάθε τους ομιλία)
  Παράλληλα από τον Σύριζα Ρένα Δούρου υπεύθηνη Εξωτερικών Υποθέσεων σε συνέντευξη της στην τουρκική εφημερίδα TODAY’S ZAMAN, 9 Μαΐου 2012/ ( http://www.renadourou.gr/index.php/2012/05/interviews-158/ς )
  αναγνωρίζει ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ Τουρκικές μειονότητες στην Ελλάδα λέγοντας, the Panhellenic Socialist Movement (PASOK) and the ND, have huge responsibilities because Turkish minorities became the victims of their discriminatory policies. “SYRIZA has always been the responsible political force that wants to guarantee the rights of minorities, especially during these very difficult times
  Έτσι ο Αχμέτ Ντοβούτογλου σε μικρό διάστημα στηριζόμενος και στην συνέντευξη της κυρίας Δούρου, είπε στην Τουρκική Βουλή ότι η Τουρκία πρέπει να προστατέψει τις ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  Επειδή όμως η Ελλάδα άρχισε κάτι να κάνει για τους λαθρομετανάστες έρχεται από το πουθενά ο κύριος Σόρος εκπροσωπώντας Τουρκία και Γερμανία που τρόμαξαν επειδή φύγανε λίγοι λαθρομετανάστες και είπε ότι θα βοηθήσει την Ελλάδα για να βελτιωθεί η ζωή των μεταναστών, σπιτάκια, σαντουιτσάκια, κλπ ( για να ρίξει στάχτη στα μάτια θα δώσει κανένα φράγκο και αλλού) , προκειμένου αυτοί οι άνθρωποι να μείνουν στην Ελλάδα για πάντα..
  Έτσι με το φευγιό των νέων Ελλήνων, την γήρανση του πληθυσμού, την αγαμία, και την ατεκνία των Ελλήνων λόγω κρίσης και την οριστική εγκατάσταση των λαθρομεταναστών θα αλλοιωθεί υπέρ των Μουσουλμάνων ο πληθυσμός της Ελλάδας, και η Τουρκία που τους έχει στο χέρι θα κάνει ότι θέλει στην Ελλάδα, δηλαδή θα την κάνει Τουρκική Επαρχία Πάνω σε αυτό η Γερμανία που βλέπει πετρέλαιο να αρπάξει κανένα κομμάτι Ελλάδας μέσω αναταραχής που θα κάνουν οι λαθρομετανάστες πληρωμένοι από τον Σόρος, ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ…..
  Όποιοι αφήσουν να έρθουν στην Ελλάδα χρήματα του ΣΟΡΟΣ είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΠΟΙΟΙ ΔΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ 90/100 ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΝΟΗΤΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 10/100 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

  Ανώνυμος είπε... 4 Νοε 2012, 3:52:00 μ.μ.

  Καμιά επαφή με την οδυνηρή πραγματικότητα.
  Ο κόσμος πεινάει και τρώει από τους κάδους των σκουπιδιών και αυτοί "εκπροσωπούν" την Ελλάδα σε 4άστερα ξενοδοχεία!

  Item Reviewed: 370 ευρώ για μια μόνο χλιδάτη διανυκτέρευση στο Παρίσι μας χρέωσε ο Ανδρέας Κατσανιώτης Rating: 5 Reviewed By: Press- gr