GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παλαιστινιακές πηγές ανεβάζουν σε 41 τους νεκρούς

Στην Ιερουσαλήμ εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε ότι «οι αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποίησαν τουλάχιστον 830 επιδρομές κα...


Στην Ιερουσαλήμ εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε ότι «οι αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποίησαν τουλάχιστον 830 επιδρομές κατά τις Γάζας από την έναρξη της επιχείρησης εναντίον των ένοπλων παλαιστινιακών οργανώσεων, το απόγευμα της Τετάρτης. Τουλάχιστον 350 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα του Γάζας εναντίον του Ισραήλ, εκ των οποίων περισσότερες από 200 αναχαιτίστηκαν από το αντιπυραυλικό σύστημα Iron Dome».
Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Λούμπα Σάμρι είπε ότι 16 ρουκέτες ερρίφθησαν από τη Γάζα νωρίς σήμερα το πρωί κατά του νότιου Ισραήλ χωρίς να προκαλέσουν τραυματισμούς. Πέντε αναχαιτίστηκαν από το αντιπυραυλικό σύστημα.
Σύμφωνα με απολογισμό της ισραηλινής τηλεόρασης, σχεδόν 180 επιδρομές πραγματοποιήθηκαν κατά της Λωρίδας της Γάζας στη διάρκεια της νύχτας.
Χθες, το Ισραήλ, ενισχυμένο μετά την υποστήριξη των ΗΠΑ, κινητοποίησε 75.000 εφέδρους για την περίπτωση μιας επικείμενης χερσαίας επιχείρησης εναντίον της Γάζας, μετά και τη ρίψη ρουκετών από το παλαιστινιακό αυτό έδαφος, οι οποίες είχαν στόχο το Τελ Αβίβ και για πρώτη φορά την Ιερουσαλήμ.
Τους 28 φθάνουν σήμερα οι νεκροί στη Λωρίδα της Γάζας Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση