GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις για τρίτη εβδομάδα οι εργαζόμενοι στους Δήμους με 4ωρη στάση αύριο

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν Λέσβου συνεχίζει μαζί με το σύνολο των εργαζομένων των Δήμων όλης της χώρας, για τρίτη εβδομάδα, ...



Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν Λέσβου συνεχίζει μαζί με το σύνολο των εργαζομένων των Δήμων όλης της χώρας, για τρίτη εβδομάδα, τις κινητοποιήσεις, προκειμένου να αποτραπούν οι μαζικές απολύσεις και η επιτροπεία στους Δήμους.
Αύριο Παρασκευή 30 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι στο Δήμο Λέσβου θα πραγματοποιήσουν 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11.00 το πρωί έως 3.00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3.00 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα για την απογευματινή βάρδια στο πλαίσιο Πανελλαδικών Κινητοποιήσεων που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία της ΠΟΕ ΟΤΑ και συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ. Με την έναρξη της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί και σύσκεψη – συγκέντρωση όλων των εργαζομένων του Δήμου Λέσβου στο κεντρικό κτίριο του Δήμου στην Μυτιλήνη (Ελ. Βενιζέλου 13 -17)
Εν τω μεταξύ οι εργαζόμενοι πιέζουν τους Δήμους να προχωρήσουν άμεσα σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις με κλείσιμο όλων των υπηρεσιών των Δήμων τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 όπου θα ξεκινήσει το έκτακτο συνέδριο της Κ.Ε.ΔΕ .
Πηγή: lesvosnews.gr

2 σχόλια

  1. Συνέχεια Νέας Δίκης για τη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, – 10η συνεδρίαση, Τετάρτη 28.11.12
    ΚΟΝΤΡΑ
    http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=18132&pos=4&cat_id=48

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α Λ Η Τ Α Ρ Α Δ Ε Σ
    ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ 7.02

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση