GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απείλησαν 53χρονη με κατσαβίδι και την λήστεψαν μέσα στο σπίτι της

Από ανασφάλιστη πόρτα μπήκαν δύο ληστές στο σπίτι 53χρονης γυναίκας στην παραλία Ραχών Φθιώτιδας, την απείλησαν με κατσαβίδι κα...




Από ανασφάλιστη πόρτα μπήκαν δύο ληστές στο σπίτι 53χρονης γυναίκας στην παραλία Ραχών Φθιώτιδας, την απείλησαν με κατσαβίδι και την λήστεψαν, το απόγευμα της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου.
Η λεία των άγνωστων δραστών ήταν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά των οποίων η αξία τους δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τρία κινητά τηλέφωνα, δύο βιβλιάρια καταθέσεων τραπεζών και άλλα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα της παθούσας.
Οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η 53χρονη κατάφερε να ενεργοποιήσει συναγερμό, που ήταν συνδεδεμένος με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης και να ενημερώσει την Αστυνομία.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας και διεξήχθησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Πηγή: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση