GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η κρίση χρέους θα διαρκέσει άλλα 5 χρόνια»

Η ευρωπαϊκή κρίση χρέους δεν βρίσκεται στα τελευταία της. Αντιθέτως, έχει μπροστά της άλλα το λιγότερο πέντε χρόνια. Τουλάχιστον αυτό υ...

Η ευρωπαϊκή κρίση χρέους δεν βρίσκεται στα τελευταία της. Αντιθέτως, έχει μπροστά της άλλα το λιγότερο πέντε χρόνια. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει όχι κάποιος «αμέτοχος» αναλυτής, αλλά η ίδια Ανγκελα Μέρκελ.
Η ευρωπαϊκή κρίση χρέους δεν βρίσκεται στα τελευταία της. Αντιθέτως, έχει μπροστά της άλλα το λιγότερο πέντε χρόνια. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει όχι κάποιος «αμέτοχος» αναλυτής, αλλά η ίδια Ανγκελα Μέρκελ. «Πρέπει να κρατήσουμε την αναπνοή μας για πέντε χρόνια ή περισσότερο», δήλωσε η καγκελάριος στη διάρκεια συνεδρίου της Χριστιανοδημοκρατικής Ενωσης (CDU) στο κρατίδιο Μεκλεμβούργο-Πομερανία στα ανατολικά της χώρας.
«Πολλοί επενδυτές πιστεύουν πως δεν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τις υποσχέσεις μας στην Ευρώπη… Πρέπει να επιδείξουμε αυστηρότητα για να πείσουμε τον κόσμο πως είναι επικερδές να επενδύει στην Ευρώπη», σημείωσε η Γερμανίδα, η οποία έως την ευρωπαϊκή Σύνοδο στις 24-25 Νοεμβρίου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με κορυφαίους Ευρωπαίους αξιωματούχους.

4 σχόλια

  1. ΒΑΛΕ 10 ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έτσι ακριβώς..τα έχεις ποντάρει όλα στη πενταετία καργιόλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκανδαλίδη,μην υποχωρείς.
    Ποτέ δεν είναι αργά.
    Μην ψηφίσεις τα μέτρα.
    Σώσε την υστεροφημία σου.
    Να περάσεις και εσύ με το λαό,στην αντίπερα όχθη.
    Έλα να πυκνώσουμε όλοι μαζί τις γραμμές της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της Αριστεράς.
    Γίνε και συ μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
    Στον αγώνα του λαού δεν περισσεύει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Θα σε στρώσει ο Ομπάμα θείτσα,μην ανησυχείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση