GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

62χρονος αυτοκτόνησε στην Αλίαρτο

Κρεμασμένος από ξύλινο δοκάρι στην αποθήκη του σπιτιού του, στην Αλίαρτο Βοιωτίας, βρέθηκε νωρίς το πρωί από τους δικούς του, ένας...


Κρεμασμένος από ξύλινο δοκάρι στην αποθήκη του σπιτιού του, στην Αλίαρτο Βοιωτίας, βρέθηκε νωρίς το πρωί από τους δικούς του, ένας 62χρονος.
Ο αυτόχειρας τα ξημερώματα χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, πήρε μια μπαλαντέζα και χρησιμοποιώντας το καλώδιο της, κατάφερε να κρεμαστεί.
Ο 62χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους, που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή, ενώ η αστυνομία μετά την αυτοψία που έκανε στο χώρο, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.
ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

2 σχόλια

  1. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ.

    ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΜΑΣ ! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΝΕΡΓΑ Ή ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !

    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ.

    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2-3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Β.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ, ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ! ΑΘΛΙΟΙ, ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ, Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ, ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τ' ακους, Βασιλάκη Οικονόμου, που θες να ψηφίσεις και τα μέτρα ;

    Το αίμα των αθώων που αυτοκτονούν κάθε μέρα να πέσει πάνω στους βουλευτές που θα ψηφίσουν τα μέτρα ! Και πάνω στα παιδιά σας ! Χαϊρι και προκοπή στη ζωή σας δεν θα δείτε, αίμα άδικα χαμένο, με ηθικούς αυτουργούς εσάς, τους υπερασπιστές του μνημονίου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση