GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

8 «μνηστήρες» για την απόκτηση του 33% του ΟΠΑΠ

Οκτώ «μνηστήρες» εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του 33% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΠΑΠ. Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού κατέθ...

Οκτώ «μνηστήρες» εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του 33% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΠΑΠ.
Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού κατέθεσαν φάκελο οι ακόλουθες εταιρείες και κοινοπραξίες εταιρειών:
BC Partners. Emma Delta, είναι επενδυτικό κεφάλαιο που το διαχειρίζεται η εταιρεία Emma Delta Management με κύριους μετόχους τους Jiri Smejc (66,7%) και Γιώργο Μελισσανίδη (33,3%). Κοινοπραξία των εταιρειών Gauseimann AG (55%), Playtech Ltd (41%) και Helvason Ltd (4%). Η κοινοπραξία των εταιρειών Intralot Holdings Luxemburg (34%) και Intralot Investments (66%). Primrose Treasure Limited, θυγατρική της εταιρείας Fosun International. Third Point LLC. TPG Capital και Triple Five World Group Properties Limited.
Ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Ιωάννης Εμίρης με την ευκαιρία των προσφορών δήλωσε ότι «είναι ικανοποιημένος από την ανταπόκριση της επενδυτικής κοινότητας και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στη χώρα, παρά τη δύσκολη συγκυρία. Προσέθεσε ότι ο αριθμός και η ποιότητα των επενδυτικών προτάσεων δείχνει εμπιστοσύνη στις διαδικασίες του ΤΑΙΠΕΔ».
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ μετά την εισήγηση των συμβούλων θα αξιολογήσει τους φακέλους των εταιρειών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον στη συνεδρίασή του στις 21 Νοεμβρίου και θα αποφασίσει ποιες πληρούν τις προδιαγραφές για να συνεχίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση