GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπό την τσέπη της, πληρώνει η Μπιρπίλη…

«Πληρώνω και από την τσέπη μου, δεν εισπράττω τίποτα περισσότερο από τον μισθό που εισπράττει ένας πρέσβης», έλεγε χθες από το Παρίσι όπο...

55501 300x187 Aπό την τσέπη της, πληρώνει η Μπιρπίλη...«Πληρώνω και από την τσέπη μου, δεν εισπράττω τίποτα περισσότερο από τον μισθό που εισπράττει ένας πρέσβης», έλεγε χθες από το Παρίσι όπου… βρίσκεται η κυρία Τίνα Μπιρμπίλη.
Απαντώντας στις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον της ο ανεξάρτητος βουλευτής (διαγραφείς από τη ΝΔ) κ. Ν. Νικολόπουλος, ότι οι μηνιαίες αποδοχές της κυρίας Μπιρμπίλη φθάνουν τις 20.000 ευρώ.
***
Ποιος είναι λοιπόν ο μισθός της κυρίας Μπιρμπίλη στον ΟΟΣΑ;
Απ΄ ότι είπε η ίδια σε συνεργάτη μου είναι «μόλις 7.500 ευρώ το μήνα», με τη διευκρίνιση ό,τι δεν εισπράττει ούτε ένα ευρώ περισσότερο απ΄ ότι εισπράττει ο πρεσβευτής της χώρας μας στο Παρίσι. Το ερώτημα όμως είναι αν χρειάζεται να υπάρχει πρέσβης στον ΟΟΣΑ, έμμισθος, με κατοικία σε προνομιακή συνοικία της γαλλικής πρωτεύουσας, τη στιγμή που μπορεί να κάνει τη «δουλειά» ο πρεσβευτής μας στο Παρίσι; «Αν θέλουν τον πρέσβη ας τον διορίσουν αυτόν», λέει με την υπενθύμιση ότι «είναι η μοναδική πρέσβης που πληρώνει η ίδια τα έξοδα παραστάσεώς της».

3 σχόλια

  1. Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΠΡΕΣΒΥΣ !!!!!

    ΕΛΕΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΙ'ΕΣΥ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΤΟΝ "ΠΑΠΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά η οικολόγος "πρέσβυς" μας έρχεται φτηνά. Μόλις 7500€ μηνιαίως και σπίτι στην καλύτερη παρισινή συνοικία. Πολύ σεμνή η κοπέλα. Εμείς απλώς θα πληρώσουμε τα κερατιάτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση