GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς φάρμακα για τους ασθενείς με AIDS το Τζάνειο

Με έγγραφο που απέστειλε ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Σ. Φούσας, περιγράφει με δραματικούς τόνους στην υφυπ...


Με έγγραφο που απέστειλε ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Σ. Φούσας, περιγράφει με δραματικούς τόνους στην υφυπουργό Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη το πρόβλημα που προέκυψε, επισημαίνοντας:
«Το Τζάνειο Νοσοκομείο αδυνατεί να χορηγήσει αντιρετροϊκά φάρμακα στους ασθενείς που παρακολουθούνται στη Μονάδα Λοιμώξεων του νοσοκομείου μας λόγω εξάντλησης του προϋπολογισμού, οπότε δεν είναι δυνατή η παραγγελία φαρμάκων».
«Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες τις οποίες πρέπει να προβούμε για να μη διακοπεί η χορήγηση φαρμάκων στους ασθενείς που θα είχε σαν συνέπεια την επιβάρυνση της υγείας τους και θα επιβαρύνει μακροπρόθεσμα και το κόστος θεραπείας», τονίζει στην επιστολή του ο κ.Φούσας.
Η επιστολή έφτασε απόψε και στις 17 μονάδες Λοιμώξεων που υπάρχουν σε ολόκληρη τη χώρα και έχει ήδη προκαλέσει ανησυχία ανάμεσα στους γιατρούς που εργάζονται σ΄ αυτές, παρότι μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα επάρκειας αντιρετροϊκών φαρμάκων σε άλλη μονάδα, με βάση τουλάχιστον τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά.

Πηγή: Καθημερινή

Νέα μεγάλη αύξηση στα νέα κρούσματα HIV/AIDS στην Ελλάδα! Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση