GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοντέλο με ελάχιστη κατανάλωση σχεδιάζει η Audi

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα του αγγλικού Autocar, προκύπτει από δηλώσεις στελεχών της Audi, ότι οι Γερμανοί έχουν βάλει σκοπό να κατ...

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα του αγγλικού Autocar, προκύπτει από δηλώσεις στελεχών της Audi, ότι οι Γερμανοί έχουν βάλει σκοπό να κατασκευάσουν ένα τετραθέσιο όχημα που θα καταναλώνει μόλις 1.0 lt/100km, με ανταγωνιστική για το κοινό τιμή κτήσης.
Οπτικά το νέο μοντέλο θα διαθέτει στοιχεία από το πρωτότυπο Audi Crosslane που παρουσιάστηκε φέτος στο Παρίσι και διαθέτει μήκος 4,21 μέτρων, ενώ θα βασίζεται στο πάτωμα του νέου Audi A1.
Αν και υπάρχει πληροφόρηση για ένα 2κύλινδρο diesel κινητήρα από το στρατόπεδο του VW Group, το δημοσίευμα δεν αποκαλύπτει με τι κινητήρα θα κινείται το νέο μοντέλο ή από τι υλικά θα είναι κατασκευασμένο το αμάξωμα του (πιθανόν συνθετικά υλικά).
Το project του αυτοκινήτου με κατανάλωση 1.0 lt/100km υπολογίζεται ότι θα δει το φως της παραγωγής σε περίπου τρία χρόνια.
Πηγή: gocar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση