GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Barclays: Στα 40 δισ. ευρώ το κόστος της επιμήκυνσης

Χωρίς μία νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους με τη συμμετοχή του επίσημου τομέα το ελληνικό χρέος δεν μπορεί να καταστεί βιώσιμο, προ...

Χωρίς μία νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους με τη συμμετοχή του επίσημου τομέα το ελληνικό χρέος δεν μπορεί να καταστεί βιώσιμο, προειδοποιούν οι αναλυτές της Barclays.
Τοποθετούν, μάλιστα, το κενό χρηματοδότησης που θα προκύψει από τη διετή επιμήκυνση του δημοσιονομικού προγράμματος της Ελλάδας στα 40 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με τη Barclays, τα 20 δισ. ευρώ αφορούν τη δημοσιονομική επέκταση, τα 10 δισ. ευρώ προκύπτουν από την καθυστέρηση της πρόσβασης στις αγορές και τα υπόλοιπα 10 δισ. ευρώ προκύπτουν από την αναθεώρηση των στόχων για τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις κατά την περίοδο 2012 – 2016.

1 σχόλιο

  1. Πίκρα ο Αλέξης...

    Ο κ. Τσίπρας έλεγε ότι δεν θα πάρουμε την επιμήκυνση. Όπως όλοι είδαν, μας δόθηκε.

    Ο κ. Τσίπρας έλεγε ότι δεν θα πάρουμε την επόμενη δόση. Όπως όλα δείχνουν, την παίρνουμε και ίσως σημαντικά προσαυξημένη.

    Ο κ. Τσίπρας έλεγε ότι ο ειδικός λογαριασμός θα είναι στο εξωτερικό. Ο ειδικός λογαριασμός παραμένει ως έχει, στην Ελλάδα.

    Σήμερα μάλιστα, η κυβέρνηση εξασφάλισε επιπλέον 700 εκατομμύρια ευρώ, τουλάχιστον, από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

    Καταλαβαίνουμε γιατί ο κ. Τσίπρας στεναχωριέται για όλα αυτά.

    Στεναχωριέται που η Ελλάδα πετυχαίνει.

    - Λαδόξυδο ελληνικό, αγοράκι ή κόκα Κολομβιανή

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση