GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεχειλίζει η οργή στην Ισπανία για τις εξώσεις έπειτα από νέα αυτοκτονία

Η 53χρονη Αμάια Εγκάνια είναι το τελευταίο θύμα της οικονομικής κρίσης και της σκληρής πολιτικής λιτότητας που εφαρμόζει η Ισπανική κυβ...

Η 53χρονη Αμάια Εγκάνια είναι το τελευταίο θύμα της οικονομικής κρίσης και της σκληρής πολιτικής λιτότητας που εφαρμόζει η Ισπανική κυβέρνηση, καθώς μόλις αντίκρισε τον δικαστικό κλητήρα να εμφανίζεται για να της κάνει έξωση, πήδηξε από το παράθυρο τος διαμερίσματός της βάζοντας τραγικό τέλος στη ζωή της…
Το περιστατικό που συνέβη στη Χώρα των Βάσκων είναι το δεύτερο μέσα σε 15 ημέρες για τον ίδιο λόγο και προκάλεσε αυθόρμητες κινητοποιήσεις από εκατοντάδες ανθρώπους οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την κυβερνητική πολιτική και, κυρίως, για την συμπεριφορά των τραπεζών.
Αρκετοί άνθρωποι έχουν κατασκηνώσει έξω από τα γραφεία της τράπεζας Bankia στη Μαδρίτη απαιτώντας να βρεθεί μια λύση για το πρόβλημά τους, συλλέγοντας υπογραφές.
Υπολογίζεται ότι περίπου 350.000 άνθρωποι έχουν εκδιωχθεί από τα σπίτια τους λόγω οφειλών σε τράπεζες και άλλες 200.000 εκτιμάται, σύμφωνα με το iefimerida.gr, ότι αντιμετωπίζουν τον ίδιο κίνδυνο με την κατάσταση να έχει επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες .
Υπό την πίεση των συνθηκών η κυβέρνηση δια στόματος Μαριάνο Ραχόι ήδη ανακοίνωσε ότι θα προσπαθήσει να βρει μια λύση για την κατάσταση, ενώ, ήδη, το ταμιευτήριο Kutxabank έλαβε μια πρωτοφανή για τα τραπεζικά δεδομένα απόφαση.
Ο πρόεδρος της ανακοίνωσε ότι η τράπεζα σταματάει αμέσως όλες τις διαδικασίες εξώσεων εν αναμονή της νέας ρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση.
kafeneio-gr.blogspot.com

1 σχόλιο

  1. ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση