GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εναέρια επιχείρηση διάσωσης… παιχνιδιού

Σε ρόλο «από μηχανής θεού» βρέθηκαν οι επιβαίνοντες ενός ελικοπτέρου που έφτιαξαν την ημέρα ενός παιδιού, το οποίο νόμιζε ότι είχε χάσει...

Σε ρόλο «από μηχανής θεού» βρέθηκαν οι επιβαίνοντες ενός ελικοπτέρου που έφτιαξαν την ημέρα ενός παιδιού, το οποίο νόμιζε ότι είχε χάσει το παιχνίδι του.
Το περιστατικό που συνέβη πιθανότατα στις ΗΠΑ, καταγράφηκε από την κάμερα του ελικοπτέρου και αναρτήθηκε στο YouTube.
Όλα ξεκίνησαν, όταν ένα μικρό αγόρι έπαιζε με το παιχνίδι του: ένα μοντέλο αεροπλάνου. Όταν όμως το παιχνίδι πιάστηκε στην κορυφή ενός δέντρου, το παιδί πίστεψε ότι το έχασε, μιας και ήταν αδύνατο να το φτάσει.
Και τότε εμφανίζεται το πλήρωμα ενός ελικοπτέρου Robinson R-22 . Ο πιλότος είχε δει τι συνέβη. Ακούγεται να λέει στο φίλο του «Το έχασε… στα δέντρα. Ξέρεις πόσο ωραίο θα ήταν, αν μπορούσαμε να το βγάλουμε από το δέντρο γι αυτόν;»
Έτσι στρέφει το ελικόπτερο προς το δέντρο και όταν φτάνει ο συνεπιβάτης βγαίνει από το ελικόπτερο και να πιάσει το τηλεχειριζόμενο παιχνίδι. Στη συνέχεια, το ελικόπτερο προσγειώνεται και το παιδί παίρνει το παιχνίδι που νόμιζε χαμένο.
Δείτε το βίντεο…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση