GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πατέρα είσαι κλέφτης; Θα σε κρεμάσουν;»

Ξέσπασε πριν από λίγο στη Βουλή ο Βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, όταν αναφέρθηκε στην χθεσινή τοποθέτηση του Βουλευτή του...


Ξέσπασε πριν από λίγο στη Βουλή ο Βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, όταν αναφέρθηκε στην χθεσινή τοποθέτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Παναγούλη που μίλησε για λιντσαρίσματα βουλευτών και ειδικά δικαστήρια.
«Απορώ με την εικόνα που παρουσιάζει το Κοινοβούλιο αυτές τις τελευταίες ημέρες. Αναφέρομαι σε εσάς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ , ακολουθείτε τις τακτικές της Χρυσής Αυγής;
Με ρώτησε χθες ο γιος μου: Πατέρα τι είναι αυτά που ακούω, είσαι κλέφτης; Είσαι απατεώνας; Θα σε κρεμάσουν; Κοιτάξτε με στα μάτια κύριοι συνάδελφοι. Είμαι τέτοιος άνθρωπος;
Σας φαίνομαι για απατεώνας; Μεγάλωσα σε ένα κονάκι με έναν πατέρα κτηνοτρόφο και σε όλη μου τη ζωή πάλευα. Γυρίζετε πίσω την Ελλάδα κύριοι με τέτοιες τοποθετήσεις.
Υπάρχουν και ποινικές ευθύνες στην τοποθέτηση του κ. Παναγούλη, θα ζητήσω τα πρακτικά και θα κινηθώ δικαστικά. Έχετε φανεί κατώτεροι των περιστάσεων. Μην σπέρνετε ανέμους γιατί θα θερίσετε θύελλες»

5 σχόλια

  1. Αυτό και άν δεν είναι ψηφοθηρικό. Ο γιός του κυρίου, πώς τον λένε, της Βοιωτίας, είναι μεγάλος και ξέρει οτι ολοι οι βολευτές τα παίρνουν. Μπορεί όχι όλοι αλλά κατά κανόνα ναι. Εξ άλλου μίλησε για 1974-2012. Όποιος τα πήρε να φύγει και να μην κάνει επάγγελμα το βουλευτιλίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Κουτσουμπα μηπως πρεπει να ρωτησεις τα δικα μου ανεργα παιδια
    τωρα που με την δικη σου ψηφο μου
    εκοψαν το 40% της συνταξης μου,και
    αδυνατω να πληρωσω το στεγαστικο μου
    δανειο και θα μας παρουν το σπιτι να
    σου πουν τι πρεπει να κανω ?
    Ειναι προτιμοτερο να σκοτωσω τον
    δικαστικο επιμελητη ,τον τραπεζικο
    που θα υπογραφει την κατασχεση η να
    αρχισω απο εσενα που με τις πραξεις σου η τις παραληψεις σου η τις
    μιζες σου μας εφτασες εδω και αντι να εξαφανιστεις εχεις το θαρασος να μιλας !!!!!!!!!!!
    Οταν ζητησες την ψηφο δεν ειπες
    οτι θα σκοτωσεις τον λαο γιατι η
    φαρα σου τα εκανε σκατα και να ρωτησεις τα παιδακια σου πως αισθανονται να μπαινει στο σπιτι
    τους εισοδημα 6000 ευρω και αλλα
    παιδια να μην εχουν να φανε ???
    Το ειδικο δικαστηριο ειναι το
    λιγοτερο κακο ,ενω εαν συμβουν
    αυτα που ολοι απευχονται υπαρχει
    φοβος να πληρωσουν και αθωες
    οικογενειες....... το εχεις σκεφτει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δημοσκόπηση του Βήματος είναι αποκαλυπτική. Πριν ακόμα εφαρμοστούν τα πρωτοφανή,τρισχειρότερα μέτρα της τριετίας ( και μετά τη γελοιοποίηση των 3 κομμάτων, αφού η δόση αναβάλλεται και θαρθεί, αν έρθει, σε δόσεις ), η ΝΔ έχει χάσει το 1/ των ψηφοφόρων της ( το καταλαβαίνει αυτό κανείς ακούγοντας εξοργισμένους Νεοδημοκράτες που βρίζουν και καταριούνται το κόμμα και τους βουλευτές του ), το ΠΑΣΟΚ σχεδόν τη μισή του δύναμη ( από το 12 στο 7,5%, το ίδιο συνέβη και στις εκλογές των εκπαιδευτικών που η ΠΑΣΚΕ έχασε σχεδόν τη μισή της δύναμη ), και η ΔΗΜΑΡ πλησιάζει ραγδαία προς το 3% ( ειδικά αν ψηφίσει τον προϋπολογισμό και μετά το σόου Ψαριανού και Β. Οικονόμου ). Ο Σύριζα είναι στο 23% και θα απορροφήσει και άλλους αριστερούς ψηφοφόρους, το ίδιο και οι ΑΝΕΛ που είναι σταθερά στο ποσοστό τους και θα ανέβουν,με την εφαρμογή των μέτρων. Η Χρυσή Αυγή είναι στο 10,4% που είναι πλασματικό, γιατί οι εν δυνάμει ψηφοφόροι της ( που δεν έχουν σχέση με την Χ.Α αλλά της δίνουν τιμωρητική για το σύστημα ψήφο ) δεν φανερώνουν στα τηλεφωνικά γκάλοπ ότι θα την ψηφίσουν, άρα το ποσοστό της μπορεί να είναι περισσότερο.

    Τα μέτρα που στρέφουν τους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ προς τη Χρυσή Αυγή είναι
    1) Η κατάργηση του αφορολόγητου για τα παιδιά
    2) Η κατάργηση των φοροαπαλλαγών
    3) Οι συνεχείς φόροι και χαράτσια στην ακίνητη περιουσία ( σπίτια, μαγαζιά, ενοίκια, αγροτεμάχια, βοσκοτόπια, οικόπεδα )
    4) Η κατάργηση των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων, παρά τις ρητές διαβεβαιώσεις του κ. Σαμαρά προεκλογικά
    5) Η κατάργηση των δώρων σε όλο το δημόσιο
    6 ) Οι άθλιες συνθήκες του ΕΟΠΠΥ, με τις μεγάλες ελλείψεις σε γιατρούς,φάρμακα, εξετάσεις και τη μεγάλη αναμονή στα δημόσια νοσοκομεία
    7) Η απειλή κατασχέσεων καταθέσεων και ακινήτων για μικροποσά, ληξιπρόθεσμα χρέη, κάτω των 3000 ευρώ, όταν οι πολιτικοί είναι στο απυρόβλητο και καταχράσεις χρημάτων τις τελευταίες 3 δεκαετίες !

    Η οργή των πολιτών είναι πρωτοφανής και θυμίζει τις παραμονές της πτώσης του κ. Παπανδρέου ! Και αυτό το ξέρουν οι ξένοι, μάλλον, και γι' αυτό δεν δίνουν τη δόση, εκθέτοντας τη κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών που ψεύδονταν ότι θα χρεοκοπούσαμε στις 16 Νοεμβρίου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩ, ΠΩ ΔΡΑΜΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ;
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΦΑΝΑ ΤΩΝ 3000 ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΩΡΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ;
    ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ Γ0ΝΕΙΣ ;
    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ 5 ΚΑΙ 6 ΚΑΙ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ;

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ! ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΑ Ή ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουτσουμπα άν δεν ήταν καλό το επάγγελμα δεν θα κληρονομούσαν την έδρα όλοι οι Βολευτές στα παιδιά τους και θα κυτούσαν μετα την πρώτη τετραετία να μην ξαναβάλουν υποψηφιότητα και όχι να δίνουν την μάχη να ξαναβγούν.

    Την Κλεφτοσύνη μην την κλαις, καποια στιγμή θα ξαναγίνει η Γαλλική Επανάσταση Κουτσουμπάκο και τοτε θα γίνει και το ταμείο για το κάθε κλεφτοπουλο απο το 1975 και μετά γιατί νομίζεις οτι ο Θεός δεν παιρνει τον Μητσοτάκουλα γιατί τον αφήνει να περάσει απο το ανθρώπινο ταμειο πριν πάει στο Θειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση