GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκότωσε το παιδί της γιατί δε μπορούσε να απομνημονεύσει το Κοράνι!

Τον χτύπησε με μια βέργα... Αλλά η τιμωρία, δεν ήταν αρκετή. Γι’ αυτό κι...


Τον χτύπησε με μια βέργα...
Αλλά η τιμωρία, δεν ήταν αρκετή. Γι’ αυτό κι εκείνη, του έβαλε φωτιά καίγοντας το κορμάκι του!
Το περιστατικό δεν έγινε στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν, στο Ιράκ ή οπουδήποτε αλλού. Έγινε στην Ιρλανδία. Και πιο συγκεκριμένα στο Κάρντιφ. Εκεί έμενε η 32χρονη Σάρα Έτζ και ο 7χρονος γιος της Γιασίν Αλί.
«Τον έδειρε σαν σκύλο» κατέθεσε κάποιος στο δικαστήριο του Κάρντιφ όπου δικάζεται η παιδοκτόνος.
Αρχικά, ο θάνατος του παιδιού θεωρήθηκε δυστύχημα. Αλλά η νεκροψία ήρθε να ρίξει φως στην αλήθεια. Αποκάλυψε δηλαδή πως ο Γιασίν είχε πεθάνει πριν ξεσπάσει η φωτιά.
Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει, η 32χρονη κακοποιούσε το παιδί και πριν από το περιστατικό: το έδερνε με σφυρί, με πλάστη, με παντόφλα, με μπουνιές και τον κλείδωσε στο υπόγειο, τον έδενε στην πόρτα και τον ανάγκαζε να κάνει πους απς γιατί έμενε πίσω στις ισλαμικές σπουδές του.
Η Σάρα και ο σύζυγός της, Γιουσούφ, ήθελαν να κάνουν το γιο τους Hafiz (σ.σ. αυτός που ξέρει απέξω το Κοράνι). Ο στόχος ήταν να απομνημονεύει 35 σελίδες σε τρεις μήνες. Αλλά ο 7χρονος Γιασίν προτιμούσε να παίζει με τους φίλους του.
Λίγο μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, η ίδια είχε δηλώσει σε γιατρό που την παρακολουθούσε ότι ο Σατανάς της είπε να σκοτώσει τον γιο της και πως ένιωθε 100% καλύτερα μετά το θάνατό του.

4 σχόλια

  1. Αναμενόμενο!!
    Διαβάστε τι ζήτησε Αλβανίδα μάνα σε συνέλευση ελληνικού σχολείου
    Αλβανίδα μητέρα ζήτησε σε συνέλευση του Ελληνικού Σχολείου της Περιοχής Αγ. Πεντελεήμονα, όπου στα 140 παιδιά τα 120 είναι αλλοδαπά, να πάρουν τα παιδιά τους οι Έλληνίδες Μάνες και να φύγουν από το σχολείο μια που αυτοί (οι Αλλοδαποί ) έχουν την πλειοψηφία !

    Η καταγγελία έγινε στην εκπομπή του Δημήτρη Κωνσταντάρα στο κανάλι ART -TV και στην εκπομπή του «Τα πάντα ρει» .

    Σχόλιο : Σωστή η αλβανίδα...Μα και αριθμητικά να το δεις , πέρα από εθνικισμούς και τέτοιες μαλακίες , τι δουλειά έχουν 20 (είκοσι) ελληνάκια να εμποδίζουν τη πρόοδο σε 140 παιδάκια οικονομικών μεταναστών ;
    Άσε που πρέπει να κάνουν ελληνική γλώσσα, θρησκευτικά, ιστορία...

    Οι Έλληνες γονείς έπρεπε να το καταλάβουν μόνοι τους και να φύγουν, και να μην φέρνουν σε δύσκολη θέση την δυστυχισμένη Αλβανίδα να τους το επισημαίνει... θα έλεγαν και απο τον Συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 30-50 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ 5000 ΕΩΣ 10.000 ΕΥΡΩ !ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ; ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ! ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ, ΟΠΩΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ! ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ! ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ!

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 95%, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ,ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.

    ΩΣ ΓΟΝΙΟΣ, ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΑΚΕ, ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ! ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ. ΤΩΡΑ, ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δε πειράζει..θα κάνει άλλο..ξέρει αυτή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση