GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα οικονομικά του έρωτα...

Απλό είναι το θέμα: όσο περισσότερες γυναίκες περιβάλλουν τον άντρα, τόσο μεγαλύτερη οικονομία κάνει… Η απλή οικονομική θεωρία της προ...

Απλό είναι το θέμα: όσο περισσότερες γυναίκες περιβάλλουν τον άντρα, τόσο μεγαλύτερη οικονομία κάνει…
Η απλή οικονομική θεωρία της προσφοράς και της ζήτησης λέει ότι όσο μεγαλύτερη είναι η προσφορά ενός αγαθού, τόσο μικρότερη αξία έχει.
Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και στον έρωτα: ο άντρας είναι έτοιμος να ξοδέψει πολλά περισσότερα σε μια γυναίκα αν νιώσει ότι αυτή είναι η μοναδική του ευκαιρία για… ρομάντζο. Ή για σεξ. Ας το ονομάσουμε σεξ, που είναι και πιο «πικάντικο».
Έρευνα λοιπόν του Πανεπιστημίου της Minnesota συσχετίζει την οικονομική συμπεριφορά του άντρα (πόσα θα ξοδέψει ή δεν θα ξοδέψει δηλαδή) με τον αριθμό των διαθέσιμων γυναικών στο περιβάλλον του. Όσο λιγότερες είναι αυτές, τόσο πιο διατεθειμένος είναι να ξοδέψει περισσότερα στο φλερτ.
Γιατί; Γιατί πιστεύει ότι πρέπει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να κατακτήσει αυτή τη «μοναδική». Με άλλα λόγια, όσο περισσότερες γυναίκες «κυκλοφορεί» ένας άντρας, τόσο πιο οικονομικά τη βγάζει.
 Τα οικονομικά του έρωτα
Περίεργο ε; Είναι λες και καταστρατηγείται ένας από τους πυλώνες του τρόπου με τον οποίο μεγαλώσαμε, ότι οι πολλές «φιλενάδες» είναι πολυέξοδες.
Τώρα αν το πιστεύετε ή όχι, είναι δικό σας θέμα. Η επιστήμη μια φορά αποφάνθηκε…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση