GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Πορτογάλοι πενθούν λόγω της επίσκεψης Μέρκελ

Τα πορτογαλικά συνδικάτα κήρυξαν τη σημερινή μέρα «ημέρα πένθους» λόγω της επίσκεψης της γερμανίδας καγκελαρίου, Α. Μέρκελ στη Λισαβόνα....

Τα πορτογαλικά συνδικάτα κήρυξαν τη σημερινή μέρα «ημέρα πένθους» λόγω της επίσκεψης της γερμανίδας καγκελαρίου, Α. Μέρκελ στη Λισαβόνα.
Στην πλατεία Ρόσιο στο κέντρο της Λισαβόνας γίνονται παραδοσιακά οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Στο Μεσαίωνα εκεί κρεμούσαν τους αιρετικούς και σήμερα τα συνδικάτα διοργανώνουν σε αυτήν την πλατεία τις συγκεντρώσεις τους, το ίδιο και οι αγανακτισμένοι της Πορτογαλίας.
 Οι Πορτογάλοι πενθούν λόγω της επίσκεψης Μέρκελ
Ένα μαύρο πανί καλύπτει αυτές τις μέρες το άγαλμα του βασιλιά, ανεμίζοντας στον φθινοπωρινό αέρα. Μια ομάδα Πορτογάλων ακτιβιστών κάλεσε τον κόσμο να καλύψει με μαύρα πανιά αγάλματα, μπαλκόνια, προσόψεις σπιτιών. Το μήνυμα είναι ότι η Πορτογαλία πενθεί. Η ημέρα της επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου είναι ημέρα πένθους για τον πορτογαλικό λαό.
 Οι Πορτογάλοι πενθούν λόγω της επίσκεψης Μέρκελ
image205 Οι Πορτογάλοι πενθούν λόγω της επίσκεψης Μέρκελ
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πένθιμη διαμαρτυρία των Πορτογάλων:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση