GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο έλεος των παράνομων μεταναστών οι Αστυνομικοί της Κομοτηνής

Θύματα λεκτικής και σωματικής βίας από μετανάστες έχουν πέσει, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, αστυνομικοί της Α.Δ. Ροδόπης που έχουν ...


Θύματα λεκτικής και σωματικής βίας από μετανάστες έχουν πέσει, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, αστυνομικοί της Α.Δ. Ροδόπης που έχουν επιφορτιστεί με τη φύλαξη των μεταναστών, περίπου 500 στον αριθμό, που παραμένουν μέχρι και σήμερα στην Αστυνομική Σχολή Κομοτηνής.
Όπως διαβάζουμε στο ThrakiToday, η πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κα Σταυρούλα Τζατζανά λέει ότι στο χώρο της Αστυνομικής Σχολής, που κρατούνται οι μετανάστες, γίνονται συχνές και πυκνές εξεγέρσεις τις οποίες οι αστυνομικοί λόγω έλλειψης δύναμης αλλά και της ακαταλληλότητας του χώρου δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν.
Παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργείου για άμεση επαναλειτουργία της Σχολής και ταυτόχρονη απομάκρυνση των παράνομων μεταναστών απ’ αυτή, μέχρι και σήμερα 500 μετανάστες κρατούνται στις εγκαταστάσεις της Σχολής, η οποία δεν πληροί τις προδιαγραφές, όπως επανειλημμένως έχει επισημανθεί, για να λειτουργεί ως Κέντρο Κράτησης ενώ την φύλαξη των λαθρομεταναστών έχουν αναλάβει μόλις 25 αστυνομικοί υπάλληλοι.
Ήδη βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίσημη ημερομηνία διεξαγωγής της ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων δόκιμων αστυφυλάκων για την τρέχουσα ακαδημαϊκή περίοδο και ο μεγαλύτερος όγκος των μεταναστών δεν έχει απομακρυνθεί από τους κοιτώνες της Σχολής.
Οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι της Ροδόπης κρούουν τον κώδωνα για το ενδεχόμενο της παράλληλης λειτουργίας της Σχολής ως Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών και ως Σχολή Δόκιμων Αστυφυλάκων, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση πως αυτό τους βρίσκει αντίθετους ενώ εμφανίζονται πρόθυμοι να προσφύγουν ακόμη και στη δικαιοσύνη.

3 σχόλια

  1. Οργή στη βάση της Νέας Δημοκρατίας για τις κωλοτούμπες του κόμματος, που φαίνεται ασυνεπές με τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. Στελέχη ντρέπονται να βγουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολότητα, ενώ οι τοπικές οργανώσεις ΝΔ και ΟΝΝΕΔ είναι παγωμένες, αφού τα νέα μέτρα 13,5 δισ. ευρώ είναι ακόμα χειρότερα από αυτά του Παπανδρέου- Βενιζέλου. Ο κόσμος πληρώνει τα φάρμακα, δεν βρίσκει γιατρούς του ΕΟΠΠΥ και παγώνει, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, οικογένειες έχουν πάθει σοκ με τη κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά και των φοροαπαλλαγών, ενώ όλοι οι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι είναι εξοργισμένοι με τους βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ. Πολλοί φοβούνται άγριες αντιδράσεις των Πολυτέκνων, τη Κυριακή 4 Νοεμβρίου, που είναι η ημέρα των Πολυτέκνων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως πρέπει η Ηγεσία να δει το θέμα αυτό άμεσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση