GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να περικυκλώσει τη Βουλή καλεί τους πολίτες ο ΣΥΡΙΖΑ

«Το νέο πακέτο μέτρων μετατρέπουν τη χώρα σε οικονομική και κοινωνική έρημο, βιάζουν τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια των πολιτών και α...

«Το νέο πακέτο μέτρων μετατρέπουν τη χώρα σε οικονομική και κοινωνική έρημο, βιάζουν τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια των πολιτών και αφαιρούν την ελπίδα από το λαό», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση με αφορμή τη διήμερη απεργιακή κινητοποίηση.
Στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για δυναμική συμμετοχή στα συλλαλητήρια, τονίζεται ότι η τρικομματική, μνημονιακή συγκυβέρνηση, σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα, ετοιμάζεται να δώσει «το τελειωτικό χτύπημα στην ελληνική κοινωνία. Στο χέρι μας είναι να τους σταματήσουμε. Να ανατρέψουμε τις πολιτικές τους!».
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κόσμο να περικυκλώσει τη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης των μέτρων γιατί αυτά «στάζουν αίμα»: «ακρωτηριάζουν» μισθούς και συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα και εργασιακά δικαιώματα, κατεδαφίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας και κορυφώνουν την κοινωνικά βάρβαρη φοροεπιδρομή σε βάρος του ελληνικού λαού, την ίδια στιγμή που αφήνουν στο απυρόβλητο τους «έχοντες και κατέχοντες».

1 σχόλιο

  1. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΕΕΕΕ ΓΙΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση