GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν ο Αντώνης Σαμαράς «έκλεψε» το όνειρο του Κώστα Καραμανλή

Από το 2009 μέχρι το καλοκαίρι του 2011, οι σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον Κώστα Καραμανλή ήταν.. .καταπληκτικές. Ο Σαμαράς ήταν ο α...


Από το 2009 μέχρι το καλοκαίρι του 2011, οι σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον Κώστα Καραμανλή ήταν.. .καταπληκτικές.
Ο Σαμαράς ήταν ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας που στις δημοσκοπήσεις την έχει φτάσει πολύ κάτω από τραγικό εκλογικό ποσοστό των εκλογών του 2009 και ο Κώστας Καραμανλής ο σιωπηλός παρηγορητής των γαλάζιων βουλευτών που αναπολούσαν τις χρυσές κομματικές εποχές της πρωθυπουργίας του.
Μέχρι τότε, το ΛΑΟΣ υπήρχε ακόμα, η Ντόρα Μπακογιάννη επένδυε στη Δημοκρατική Συμμαχία και ο Πάνος Καμμένος ξεκινούσε ορμητικά. Η δεξιά παράταξη είχε σκορπίσει. Όσο σκόρπιζε η παράταξη, τόσο πιο ομαλές ήταν οι σχέσεις Σαμαρά-Καραμανλή. Ο μεν δεν ήξερε με ποιον να τα βάλει πρώτα, ο δε ευχαριστούσε το Θεό που ο επόμενος τα έκανε ακόμα χειρότερα και τα λάθη του ξεχάστηκαν.
Ο Καραμανλής επέμενε να μιλά και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συχνά τόνιζαν ότι παραμένει
«πολιτικό κεφάλαιο» για τον τόπο και το κόμμα. Θα ήταν αυτός εκείνος που θα ερχόταν καβάλα στο άλογο να ενώσει ξανά «τη μεγάλη Δεξιά» και να οδηγήσει το κόμμα στη νίκη. Ο ίδιος διέψευδε τα σενάρια, χαμογελούσε και περνούσε τον χρόνο του με τη νέα του αγάπη: το Διαδίκτυο.
Κάπου εκεί όμως, η κυβέρνηση Παπανδρέου λίγο αυτοκτόνησε και λίγο την αυτοκτόνησαν. Ο Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε ξαφνικά πρώτος στις δημοσκοπήσεις, κάτι που τον αιφνιδίασε τόσο που έφτασε στο σημείο που τα έκανε όλα θάλασσα. Αναγκάστηκε να διαγράψει σχεδόν τη μισή Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας στην ψήφιση του 2ου Μνημονίου και στις εκλογές του Μαΐου έγραψε ιστορία, λαμβάνοντας το χαμηλότερο ποσοστό στην ιστορία της παράταξης. Με δική του ευθύνη, είχαν ήδη γιγαντωθεί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή.
Εξίσου ξαφνικά όμως, αυτή η διαλυμένη Νέα Δημοκρατία ήταν η μόνη ελπίδα του αστικού πολιτικού χώρου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Στις εκλογές του Ιουνίου, η Νέα Δημοκρατία έλαβε το 2ο χειρότερο ποσοστό στην ιστορία της αλλά ο Αντώνης Σαμαράς ορκίστηκε πρωθυπουργός.
Ο νέος πρόεδρος του κόμματος είχε καταφέρει να «κλέψει» το όνειρο του πρώην. Από το πουθενά, ο Σαμαράς έγινε εκείνος που ένωσε κομμάτια της Δεξιάς, τόνωσε ξανά τον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό κι έγινε ο αρχηγός της νίκης, που κατάφερε αναλογικά να διασωθεί σε μια εποχή που ο...αιώνιος αντίπαλος εξαφανίζεται από τον χάρτη.
Κι ο Καραμανλής; Τι ρόλος περισσεύει γι'αυτόν; Ακόμα και η παντοδυναμία του στην Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό καιρό. Μέρος της παλιάς καραμανλικής φρουράς αποστρατεύθηκε και οι νέοι βουλευτές ορθολογικά αγαπούν πιο πολύ το νυν, με εκείνον ταύτισαν την πρώτη τους είσοδο στη Βουλή.
Ο Κώστας Καραμανλής συνεχίζει να χαμογελά, λιγότερο ειλικρινά πια. Συνεχίζει να στηρίζει τυπικά τις επιλογές του Αντώνη Σαμαρά αλλά η ιεραρχική σχέση του παρελθόντος έχει πια ανατραπεί. Τώρα, έχουν και οι δυο κερδίσει εκλογές, είναι και οι δυο πρωθυπουργοί. Το «να βοηθήσουμε τον καημένο τον Αντώνη» ακούγεται πια ανεπίκαιρο και υποτιμητικό για...κοτζάμ πρωθυπουργό.
Ο νέος είναι πια...ωραίος αλλά και λίγο...νταής. Μιλά συνεχώς για «νέα αρχή» κι αναφέρεται χωρίς εξαιρέσεις στα πολλά λάθη όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων. Δεν χαϊδεύει πια τα αυτιά του...παλιού. Κάποιοι νομίζουν ότι καθόλου τυχαία, η Νέα Δημοκρατία απέφυγε να θυμίσει ότι η μεγάλη συνεργασία του ΟΣΕ με την Cosco δεν θα γινόταν ποτέ αν δεν είχε φέρει τους Κινέζους στο λιμάνι ο Καραμανλής.
Προσφάτως μάλιστα, κάποιοι εκτιμούν ότι επικριτικά δημοσιεύματα δεξιόστροφων εντύπων για τον πρώην πρωθυπουργό αποτελούν κομμάτι μιας επιχείρησης αποδόμησης του παρελθόντος, υπέρ κάτι νέου του οποίου ηγέτης θα τεθεί εκ των πραγμάτων ο σημερινός πρωθυπουργός.
Αντί επιλόγου, θέλω να σας παραθέσω τους δυο πρώτους νόμους που καταγράφει ο Robert Greene στο best seller βιβλίο του «48 Laws of Power»: 1. Νever outshine the master & 2. Never put too much trust in friends, learn how to use enemies.
 parapolitiki.com

12 σχόλια

  1. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ! Γροθιά στα όρνεα του Σόρος , στις βουβουζέλες των ΜΜ”Ε” και στους καθημερινούς των καναλιών Ντινόπουλο και Αδωνι.

    Σε μία ιστορικής σημασίας απόφαση, η Αμερικάνικη δικαιοσύνη πάγωσε την εκβιαστική σκευωρία των τοκογλύφων ενάντια στην αγωνιζόμενη Αργεντινή.

    Πάγωσε όμως και το χαμόγελο στα χείλη από τα παπαγαλάκια και τις βουβουζέλες που πανηγύριζαν για την πρόσκαιρη δικαίωση των τοκογλύφων, των παρακρατικών, των λούμπεν παρακρατικών και των ...εκδοτικών συγκροτημάτων.

    Οι οικονομικοί δολοφόνοι επιτίθενται ξανά στην Αργεντινή για να ανατρέψουν τις Εθνικές μεταρρυθμίσεις. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ..

    Βλέπετε δικαιωθήκαμε. Αλλά διασύρθηκαν και όλοι που προέβαλλαν μία εφέσιμη απόφαση φιάσκο, ως αποκρυπτογράφηση της Αμερικάνικης πολιτικής στο θέμα του …Ελληνικού κουρέματος!

    Η απόφαση είναι σταθμός εάν συνδυαστεί με την πολιτική της ηρωϊκής προέδρου, που σχετίζεται με τις επανεθνικοποιήσεις του δημοσίου πλούτου που είχαν ξεπουλήσει τα ασπόνδυλα του εκεί μνημονίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. ΒΑΛΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ..ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ..ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε μπορείς να είσαι κρυμμένος τόσους μήνες, έτοιμος να λακίσεις μόλις στραβώσουν τα πράγματα και ξαφνικά να βγαίνεις και να δηλώνεις «Τη διαπραγμάτευση την κάνεις και την κερδίζεις.

    Δεν την διαφημίζεις εκ των προτέρων. Δεν την ξεφωνίζεις σε κάθε ευκαιρία. Και κυρίως, δεν την μπερδεύεις με τα εσωτερικά κομματικά σου παιγνίδια».

    Ούτε ο Σαμαράς είναι άγνωστος στο κοινό έχει παρελθών ΤΑ ΠΕΙΡΕ ΆΡΑΓΕ ΟΤΑΝ ΈΡΙΞΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! , ούτε εμείς ζούμε την εξαπάτηση για πρώτη φορά.

    Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Σαμαράς απουσίαζε από παντού και η μόνη που μπορούσε να τον βρει όποια ώρα ήθελε ήταν η Μέρκελ.

    Τη διαπραγμάτευση που ΔΕΝ έκανε ποτέ ο Σαμαράς, δυστυχώς τη διαφήμισε σε υπερβολικό βαθμό προεκλογικά. Την ξεφώνιζε σε κάθε ομιλία του. Τη μπέρδευε χρησιμοποιώντας την ως επιχείρημα σε κάθε κριτική που δεχόταν εντός του κόμματός του.

    Δε μπορεί να είσαι φτυσμένος από παντού, να μην έχεις εκφράσει ούτε μία φορά το σχέδιο και τη στρατηγική σου, να μην έχεις ψελλίσει ούτε μια απαίτηση προς τις...

    Βρυξέλλες και το ΔΝΤ, να λες μονίμως «ναι» σε ό,τι σου ζητούν και ένα πρωί να δηλώνεις «Όλα αυτά ασφαλώς δεν έγιναν ούτε απλά, ούτε εύκολα. Ήταν αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης – πολύ σκληρής διαπραγμάτευσης, σε διαδοχικές φάσεις, σε πολλά επίπεδα και σε όλα τα σημεία του κόσμου».

    Ο Σαμαράς ήταν απών. Κι όταν τύχαινε να δηλώνει την παρουσία του σε συναντήσεις ευρωπαίων ηγετών, το έκανε ως παρατηρητής.

    Ακόμη και όποτε το θέμα των Συνόδων ήταν η Ελλάδα, ο Σαμαράς δε μίλησε, δε διεκδίκησε, δε διαπραγματεύτηκε. Σιωπούσε και ήλπιζε να τον λυπηθούν. Να του δώσουν μια ανάσα διακυβέρνησης.

    Ακόμη και στο τελευταίο Eurogroup όπου παιζόταν το κεφάλι του, αυτός περίμενε το αποτέλεσμα τρώγοντας πίτσες στο Μαξίμου και το διέρρευσε λες και ήταν τεράστια η θυσία του που δεν κοιμήθηκε νωρίς.

    Όσο κι αν αρνείται ο Σαμαράς ότι παρακάλεσε να του δώσουν ένα χαρτζιλίκι λέγοντας πως αν δεν έπαιρνε τίποτα, η κυβέρνησή του θα έπεφτε, δε μπορεί να γίνει πιστευτός. Το είπε με λέξεις και με πράξεις. Το έλεγε καθημερινά. Το είπε στη συνέντευξη Τύπου, ύστερα από εκείνη τη Σύνοδο Κορυφής «Στις 16 Νοεμβρίου τελειώνουν τα αποθεματικά, η Ελλάδα πτωχεύει». Τέτοια έλεγε, εκβιάζοντας εμάς αλλά κοιτάζοντας με βλέμμα δαρμένου σκύλου τη Μέρκελ.

    Δε μπορείς να λες: «Αλλάξαμε την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Δεν ήταν απλό αυτό.

    Μετατρέψαμε πολλούς εχθρούς σε φίλους» και να το λες ως κάτι θετικό. Πράγματι άλλαξε η εικόνα της Ελλάδας. Είναι σαφέστατο αυτό. Η εποπτεία από τους Γερμανούς ακόμη και στο τελευταίο ευρώ έγινε επίσημη κρατική πολιτική. Οι φόροι των Ελλήνων, τα χαράτσια, οι θυσίες τους, δε θα πηγαίνουν για να στηθεί ένα Δημόσιο Σύστημα Υγείας και μια αξιοπρεπής Δημόσια Παιδεία, αλλά σε έναν «ειδικό λογαριασμό» τα έσοδα του οποίου θα πηγαίνουν κατευθείαν στους ξένους τραπεζίτες. Επισήμως αποικία, δηλαδή.

    Σαφώς και άλλαξε η εικόνα της Ελλάδας. Τόσο πολύ, που χάθηκε.

    Την άλλαξαν οι φαιδροί ηγέτες της, οι θλιβεροί ταγοί της κι ο τραγικός τελευταίος πρωθυπουργός της. Σε σκληρές διαπραγματεύσεις δεν αποκτάς φίλους. Συνήθως αποκτάς εχθρούς. Εχθρούς που σε σέβονται. Ο Σαμαράς χαίρεται που απέκτησε φίλους. Φίλους που τον σφαλιαρώνουν. Και μαζί μ’ εκείνον, σφαλιαρώνουν κι όλους εμάς.

    Οι εκβιαστές δεν είναι φίλοι.

    Οι τοκογλύφοι δεν είναι φίλοι.

    Οι «ισότιμοι εταίροι» δεν είναι φίλοι όταν υποχρεώνουν το λαό σου σε μετανάστευση ή εξαθλίωση.

    Όταν όλους αυτούς τους αποκαλείς «φίλους» δύο τινά συμβαίνουν. Ή είσαι εντελώς ηλίθιος ή ανήκεις στην ίδια συμμορία που καταληστεύει το λαό σου.

    ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με πορδές Αρχίδαμε αβγά δε γίνονται. Καταλαβαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ FACEBOOK AΛΛΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Η ΧΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΠΟΛΑΝ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ

    ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ

    ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Επενδύστε στην Ελλάδα και δεν θα χάσετε!»
    Α. ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατάργηση Της Κρατικής Επιχορήγησης Των Κομμάτων Τώρα
    ΣΥΡΙΖΑ 14,1 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
    ΝΔ 15,4 εκατ.
    ΠΑΣΟΚ7,5 εκατομμύρια ευρώ
    ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ 4 εκατ.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3.750 εκατ
    ΔΗΜΑΡ 3.400
    ΚΚΕ 3.950 εκατ.
    ΔΡΑΣΗ 750.000
    ΔΗΜ.ΞΑΝΑ 750.000
    *Όλα αυτά ετησίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αποκάλυψη βόμβα από Εγγραφο του ΔΝΤ που προειδοποιεί ότι «το πρόγραμμα δεν βγαίνει, θα έρθει βαθειά ύφεση και θα διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός».

    Την ύπαρξη εγγράφου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου με ημερομηνία 29.3.2010 προς τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας με το οποίο του επισήμαινε ότι το μνημόνιο θα φέρει βαθειά ύφεση, θα δοκιμάσει τον κοινωνικό ιστό και δεν...
    πρόκειται να υλοποιηθεί.

    Συγκεκριμένα, είναι ένα ΦΑΞ του κ. Ρουμελιώτη προς τον κ. Προβόπουλο με το οποίο του γνωστοποιούσε απόρρητο έγγραφο του ΔΝΤ με ημερομηνία 29.3.2010 (σ.σ. προ της υπογραφής του μνημονίου) που ανέφερε ότι το πρόγραμμα θα φέρει βαθειά ύφεση, θα δοκιμάσει τον κοινωνικό ιστό και δεν είναι εφικτό να εφαρμοστεί.

    Το δεύτερο περιλαμβάνει την ενημέρωση της ελληνικής πρεσβείας από το ΔΝΤ ότι το Ταμείο ουδέποτε θα ζητούσε από μια χώρα να προχωρήσει σε ακαριαία μείωση χρέους σε ένα έτος.

    Από αυτό το έγκλημα υπήρξαν κερδισμένοι. Κέρδισαν οι κερδοσκόποι των αγορών και όσοι κατείχαν τα CDS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα ξεράδια σας ξέρετε!

    Βενιζέλος 28/11/2012: “… γνωρίζουμε τι θα πει νάσαι άνεργος, να χάνεις την δουλειά σου …”

    Αλήθεια; Ξέρεις;

    Ξέρεις,…τι θα πεί να σου φωνάζει το αφεντικό για να σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι;

    …ότι η δική μου απόλυση του μεροδούλη/μεροφάη προκαλεί την θανατηφόρα αγωνία σε μένα, τα παιδιά μου και την γυναίκα μου;

    …λόγω έλειψης χρημάτων τρέχω στον μπαμπά και του ζητώ μερίδιο από την κομμένη(από σένα) σύνταξη των 700 ευρώ; Δηλαδή ζητώ από τον πατέρα μου να με γηροκομήσει εμένα και την οικογένειά μου. Το ξέρεις κι αυτό;
    (χαχαχαχαχαχαχα … ωχ! Κρατήστε με!)

    … με τι δύναμη ψυχής θα στείλω το εννιάχρονο μουτράκι νηστικό στο σχολείο;

    … πώς να εξηγήσω τα ανεξήγητα στα αθώα παιδικά μάτια “δεν έχω λεφτά για τυρόπιτα”

    … πώς να εξηγήσω στον Γιάννη β’ Λυκείου, τέρμα το φροντιστήριο λόγω αδυναμίας πληρωμών εξ αιτίας της ανεργίας της κεντρικής κολώνας του σπιτιού.

    … τι θα πει να σου κλείνουν την πόρτα κατάμουτρα και με πλήρη αδιαφορία όλοι όσοι “προσφέρουν δουλειά” και συ να φορτώνεσαι μαζί με τα δυό μουτράκια και την γυναίκα σου με κάθε κλείσιμο απογοήτευση μεγατόννων;.

    …τα ομόλογα που μου ενεχείρησε ο πατέρας μου για ώρα ανάγκης να τάχει μειώσει στο μισό ένας ευτραφής συνταγματο/καθηγητο/πολιτικός που τόπαιξε ξερόλας οικονομολόγος και κόμπαζε για επιτυχία μεγατόννων.

    …τον συναισθηματικό μου κόσμο σε τι κατάσταση υστερική ήταν μετά την απώλεια της δουλειάς μου και εν συνεχεία της αδυναμίας μου να βρω δουλειά και να εξυπηρετήσω ανάγκες και υποχρεώσεις. Τότε είδα την αποτυχία μου, κι όλα αυτά εξ αιτίας σου. Εσύ δανείστηκες, εσύ τους κάλυψες, κι εσύ θα με σώσεις; Κύριε και θεέ τι είσαι, τρία σε ένα;

    …Με νηστικά παιδιά, γυναίκα, χαμένο σπίτι και κάθε είδους αξιοπρέπεια ξέρεις πως είδα τον εαυτό μου να ανεβαίνει στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας;. Ύστερα το πεζοδρόμιο νάρχεται με καταπληκτική ταχύτητα προς το μέρος μου. Τόξερες κι αυτό; Για να θυμηθώ τον Μαρίνο πριν πολλά χρόνια στην Πλάκα “ποιος είμαι; Είμαι ο δολοφόνος!”

    Και τώρα αλαφρύς σαν άγγελος και ευωδιαστός σαν τίμιο ξύλο σε παρακολουθώ μπροστά σε είκοσι προτεταμένα μικρόφωνα να λες ελαφρά τη καρδία. “γνωρίζω τι θα πει άνεργος”.

    Όχι δεν ξέρεις! Ποτέ δεν ήξερες. Απλά πάντα έπαιζες/παίζατε όλοι σας ευφυέστατο πολιτικό θέατρο όπως και τώρα.

    Μας διαλύετε, μας εξοντώνετε. Μην μας δουλεύετε κι από πάνω. Αιδώς!


    αρισταρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το αδελφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Γερμανία θα προσφύγει κατά της απόφασης της γερμανικής Βουλής για την Ελλάδα!!!

    Μπερντ Ρίξινγκερ (αριστερά) και Αλέξης Τσίπρας σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

    Το Die Linke, του αδελφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Γερμανία , καταψήφισε σήμερα τη συμφωνία για το ελληνικό πακέτο, με τον επικεφαλής του, Μπερντ Ρίξινγκερ, να ανακοινώνει ότι το κόμμα του θα προσφύγει κατά της απόφασης της γερμανικής Βουλής στο Συνταγματικό Δικαστήριο.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την εκπεφρασμένη πρόθεση του επικεφαλής του κόμματος Die Linke, Μπερντ Ρίξινγκερ να προσφύγει εναντίον της απόφασης της γερμανικής Βουλής για την Ελλάδα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    “Ο Μπερντ Ρίξινγκερ, ο «καλός φίλος» που περιέφερε ο κ. Τσίπρας στις συγκεντρώσεις του στην Αθήνα και το αδερφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Γερμανία σκοπεύουν να προσφύγουν εναντίον της κύρωσης της συμφωνίας διάσωσης της Ελλάδας. Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι…”

    Αλέξη δειξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι ….

    Εάν η όλη στάση και συμπεριφορά του Τσίπρα, οφείλεται στο ότι “κοιμάται” (όρθιος) και ονειρεύεται (και όχι κάπου αλλού) και εάν ο “ύπνος του” δεν είναι “βαθύς”, η κίνηση αυτή του Μπερντ Ρίξινγκερ ίσως συντελέσει στο να “ξυπνήσει”.

    Εάν μετά από αυτό δεν “ξυπνήσει”, σημαίνει ή ότι “κοιμάται βαθιά” ή κάτι πολύ χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέλετε να πείτε πως προσέφυγε στο Συνταγματικό Δικαστήριο γιατί το πακέτο ήταν .....μικρό;


    ΠΑΝΤΩΣ...
    Το ποιον εξυπηρετούν αυτά τα πακέτα, θα το καταλάβεις εάν πας στο σούπερ μάρκετ.
    Για να γράφεις, ,,,,,τρως

    Μην είσαι σίγουρος πως θα έγραφες τώρα, εάν δεν υπήρχαν τα πακέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση