GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιοδεία στις πληγείσες περιοχές έκανε ο Ομπάμα...

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δεσμεύτηκε ότι θα συνεχιστεί η ροή ομοσπονδιακών κεφαλαίων μετά το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα S...

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δεσμεύτηκε ότι θα συνεχιστεί η ροή ομοσπονδιακών κεφαλαίων μετά το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Sandy από τις βορειοανατολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών. Διαβεβαίωσε ακόμη ότι «υπάρχει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για να ανακάμψει η πληγείσα από τη φυσική καταστροφή περιοχή».
«Θα παραμείνουν στην πληγείσα περιοχή κρατικοί υπάλληλοι, για όσο καιρό ο πληθυσμός θα έχει ανάγκη άμεσης βοήθειας», βεβαίωσε ο αμερικανός πρόεδρος που περιόδευσε νωρίτερα σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης και μίλησε σε αντιπροσωπείες εθελοντών, τοπικών παραγόντων και πολιτών θυμάτων του Sandy.
«Θα υπάρξει και μια μακροπρόθεσμου χαρακτήρα ανοικοδόμηση εδώ», διαβεβαίωσε τους συγκεντρωμένους ο αμερικανός πρόεδρος.
Παράλληλα, εξέφρασε την πρόθεσή του να τοποθετήσει τον υπουργό αρμόδιο για τη Στέγαση και την Αστική ανάπτυξη, Σάουν Ντόνοβαν, ως «ειδικό υπεύθυνο» για την ανωτέρω αποκατάσταση των ζημιών σε μεγαλύτερο χρονικό ορίζοντα, ενώ δεσμεύτηκε και για τη στενή συνεργασία για όλα τα συναφή θέματα μεταξύ του Λευκού Οίκου και των εκλεγμένων και των δύο κομμάτων στο Κογκρέσο, από το Νιού Τζέρσεϊ και από τη Νέα Υόρκη.
«Πρέπει όμως να πάρουν ζεστά το θέμα και οι εμπλεκόμενες ασφαλιστικές εταιρείες, όπως και άλλοι ιδιώτες, που εμπλέκονται στο έργο της ανάπλασης μετά τη φυσική καταστροφή», υπογράμμισε τέλος ο πρόεδρος Ομπάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση