GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σπρώχτης» για εύκολο ανέβασμα σκάλας

Το 1985 ένας φιλόδοξος εφευρέτης σκέφτηκε έναν απλό αλλά και πρωτοποριακό μηχανισμό για να βοηθήσει όσους δεν μπορούν να ανέβουν τις σκά...

Το 1985 ένας φιλόδοξος εφευρέτης σκέφτηκε έναν απλό αλλά και πρωτοποριακό μηχανισμό για να βοηθήσει όσους δεν μπορούν να ανέβουν τις σκάλες.
Ο συγκεκριμένος μηχανισμός αποτελείται από μία μεταλλική πλάκα, που τοποθετείται στη μέση του ανήμπορου πελάτη. Με τη βοήθεια δύο ράβδων, προσαρτημένων στην πλάκα και σε ένα υποζυγιο ή κολάρο που φοράει ο νεαρός υπάλληλος- υπηρέτης, που ακολουθεί τον πελάτη στις σκάλες, ασκείται πίεση, ώστε ο τελευταίος να ανέβει τις σκάλες με όσο το δυνατόν μικρότερη καταπόνηση.
Όντας ανήσυχο πνεύμα, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, ο εφευρέτης προτείνει τη χρήση ειδικού γιλέκου, αντί της μεταλλικής πλάκας το οποίο θα φοράει το άτομο που χρήζει βοήθειας.
Η εφεύρεση πάντως του ανελκυστήρα βέβαια αφενός θα καθιστούσε άχρηστη την εν λόγω ευρεσιτεχνία, αφετέρου θα έκανε τη ζωή πιο εύκολη τόσο για τους πελάτες όσο και για τους υπαλλήλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση