GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον εισαγγελέα αύριο οι τρεις συλληφθέντες της διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη

Στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης οδηγούνται αύριο το πρωί οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για το επεισόδιο σε βάρος του Γερμα...



Στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης οδηγούνται αύριο το πρωί οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για το επεισόδιο σε βάρος του Γερμανού Πρόξενου Βόλφγκανγκ Χέλσερ-Όμπερμαϊερ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για τα αδικήματα τής παράνομης βίας, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της απρόκλητης λόγω και έργω εξύβρισης και της απρόκλητης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. Πάντως, ο συνήγορος ενός εκ των συλληφθέντων κατήγγειλε ότι η σύλληψη του εντολέα του έγινε έξω από το σχολείο που διδάσκει μπροστά στα μάτια των μαθητών του.

Σχετικά με τις συλλήψεις, ο βουλευτής Β’ Αθήνας και Υπεύθυνος της Επιτροπής Κοινοβουλευτικού Ελέγχου του Υπουργείου Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Δημήτρης Στρατούλης δήλωσε: «Η κυβέρνηση, αντί να συκοφαντεί ασύστολα τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,θα πρέπει, επιτέλους, να απολογηθεί για τη σύλληψη, μεταξύ των τριών, δασκάλου-συνδικαλιστή μπροστά στα μάτια των έντρομων μαθητών του, κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Επίσης, γιατί δεν τόλμησε ούτε καν να ψελλίσει κάτι, ως επίσημη διαμαρτυρία για το «λάδι που έριξε στη φωτιά» της λαϊκής αγανάκτησηςο κ. Φούχτελ με τις εμπρηστικές δηλώσεις του ότι 1000 Γερμανοί εργάζονται όσο 3000 έλληνες στους ΟΤΑ».
Η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει τη σύλληψη εργαζομένων στη διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη
Η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις συλλήψεις για την επίθεση στον Γερμανό Πρόξενο


Πηγή: left.gr

2 σχόλια

  1. O ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί πιστά τη γραμμή Παναγούλη.

    Είναι αδιανόητο με τη σημερινή του ανακοίνωση να καλύπτει τους τραμπουκισμούς εναντίον του Γερμανού Προξένου στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας λόγο για “προκλητικές συλλήψεις” όσων πρωταγωνίστησαν.

    Οι μάσκες του ΣΥΡΙΖΑ, για μια ακόμα φορά, έπεσαν…

    Τα καινούργια ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ απο την Κολομβία και την Βενεζουέλα ΑΠΟΧΑΖΕΨΑΝ
    την ΜΟΝΙΜΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΗ ηγετική κλίκα του ..κωλοχανείου Σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς να φανταστούμε ΤΗΝ ΑΝΆΠΤΥΞΗ που θα περίμενε Ο ΕΛΛΗΝΑΣ από επενδύσεις ξένου ιδιωτικού κεφαλαίου στην λύση των προβλημάτων της ΧΩΡΆ ΜΑΣ;

    Πώς να διανοηθούμε, πως μια κυβέρνηση που δεν διεκδικεί τα δικαιώματα των εργατών της που ποδοπατήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ να αναμένει λύσεις από το ξένο κεφαλαίο; ( ΑΣ ΑΠΑΝΤΉΣΟΥΝ ΟΙ ΤΆΧΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΜΑΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΕ.. ξέρετε σύντροφοι ο ΤΣΕ σκατοχεσε το σοβιετικο μοντέλο εεεε , απλώς σας το θυμίζω για να μην το ξεχνάτε }

    Όταν το κεφαλαίο πηγαίνει πάντα εκεί όπου έχει τα περισσότερα συμφέροντα;

    Που θα επενδύει όχι στα είδη τα αναγκαία για τη χώρα μας, αλλά σε κείνα που του επιτρέπουν, τα περισσότερα κέρδη του;

    Ας μελετήσουμε τα επαχθή δάνεια των Γερμανών= τον εταίρων μας= Θέλουν κρέμασμα όσοι τα ψήφιζαν και τα υπέγραψαν..ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΘΑ ΓΊΝΕΙ..
    Η μάχη θα δοθεί από την επαρχία γιατί στα αστικά κέντρα οι εξουσίες έχουν πάντα πλεονέκτημα να ΝΙΚΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ τους ελάχιστους οργισμένους.

    Ζούμε σε μια αληθινά κοσμογονική εποχή της ιστορίας μας, μια περίοδο που όλες οι χώρες έχουν τα μάτια καρφωμένα πάνω στο μικρό κράτος μας.

    Οταν πρόκειται για εισαγωγή ξένων κεφαλαίων εξ ανάγκης κι όταν η λύση που προτείνεται είναι η επένδυση ξένων κεφαλαίων, τότε τα κίνητρα δεν είναι βέβαια ούτε γενναιοδωρία ούτε ευγένεια από συμπόνια, ούτε και η επιθυμία να βοηθηθεί ο λαός.

    Το ιδιωτικό κεφαλαίο κινητοποιείται μόνο για ένα το σκοπό να βοηθήσει τον λογαριασμό του.

    Το ξένο ιδιωτικό κεφαλαίο είναι το πλεόνασμα του κεφαλαίου μιας χώρας, που μεταφέρεται σε μια άλλη χώρα όπου οι μισθοί θα είναι πολύ χαμηλότεροι, οι συνθήκες της ζωής σε χαμηλό κόστος και έτσι τα κέρδη του θα είναι περισσότερα.

    Και τώρα απευθύνομαι στους αδύνατους, σε κείνους που φοβούνται, σε κείνους που σκέπτονται πως βρισκόμαστε σε μια κατάσταση μοναδική στα ιστορικά χρονικά, σε κατάσταση απελπισίας.

    Θα σας διηγηθώ ένα σύντομο ανέκδοτο του Γεζους Σιλβα Χερζογκ, μεξικάνου οικονομολόγου, συντάκτη του νόμου εξαγωγής πετρελαίου, ανέκδοτο που αναφέρεται ακριβώς στην εποχή που ανθούσε στο Μεξικό το διεθνές κεφαλαίο.

    Ακουστέ το: «Φυσικά θα ισχυριστούν πως το Μεξικό ήταν μια κομμουνιστική χώρα. Το φάντασμα του κομμουνισμού εμφανίστηκε. Ο πρεσβευτής Ντανιέλ, στο βιβλίο του γράφει πως κάνει ένα ταξίδι στην Ουάσιγκτον εκείνες τις δύσκολες μέρες κι ότι ένας Άγγλος κύριος του μιλάει για τον μεξικάνικο κομμουνισμό.

    Κι ο Ντανιέλ άπαντα: Ε, λοιπόν, ο μόνος κομμουνιστής που γνωρίζω εγώ στο Μεξικό είναι ο Ντιέγκο ντε Ριβέρα. Αλλά τι είναι ένας κομμουνιστής; Ρωτάει αμέσως μετά τον Άγγλο κύριο.

    Αυτός κάθεται σε μια άνετη πολυθρόνα, σκέπτεται, σηκώνεται και δίνει τον πρώτο ορισμό. Αλλά δεν τον ικανοποιεί. Ανακάθεται, σκέπτεται πάλι, εμπνέεται για λίγο, ξανασηκώνεται και δίνει ένα καινούργιο ορισμό. Μα πάλι δεν του αρέσει. Το πήγαν – έλα συνεχίζεται ώσπου λέει απελπισμένος στον Ντανιέλ: Κύριε ένας κομμουνιστής είναι κάτι που μας σκανδαλίζει.

    ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΣΕ ΓΚΟΥΕΒΑΡΑ ..(συρραφή από Ελληνες Γκεβαριστές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση