GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουρές για βενζίνη στα πρατήρια της Νέας Υόρκης...

Περίπου το 38% των πρατηρίων βενζίνης στην πόλη της Νέας Υόρκης έκλεισαν ή δεν διέθεταν πλέον καύσιμα προς πώληση, δήλωσε το Σάββατο η κ...

Περίπου το 38% των πρατηρίων βενζίνης στην πόλη της Νέας Υόρκης έκλεισαν ή δεν διέθεταν πλέον καύσιμα προς πώληση, δήλωσε το Σάββατο η κυβερνητική υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας (EIA), ποσοστό που παραμένει υψηλό αλλά σαφώς πολύ χαμηλότερο σε σύγκριση με το 67% της προηγούμενης ημέρας.
Μεγάλα τμήματα της ανατολικής ακτής παραμένουν για πέμπτη συνεχή ημέρα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, μετά τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσε ο τυφώνας Σάντι και κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 100 ανθρώπους στις ΗΠΑ.
Τα προβλήματα στη μεταφορά και η έλλειψη βενζίνης στα πρατήρια καυσίμων, έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία στους κατοίκους της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ, οι οποίοι σχηματίζουν ατελείωτες ουρές προκειμένου να προμηθευτούν καύσιμα για τα οχήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση