GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρά Βενιζέλου κατά Τσίπρα

Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, καταγγέλλοντάς τον συνεχώς ως υπονομευτή ...



Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, καταγγέλλοντάς τον συνεχώς ως υπονομευτή της χώρας και της προσπάθειας που αυτή καταβάλλει.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αποθαρρύνει τους επενδυτές, ακυρώνει εκ προοιμίου της αποκρατικοποιήσεις και προσπαθεί να υπονομεύσει το εγχείρημα επαναγοράς ομολόγων.

Τρεις φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, σε διαφορετικά σημεία ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ σέρνει τη χώρα στην καταστροφή, το χάος και το θάνατο.

Αναφέρθηκε στην ομερτά του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας «θα πετύχουμε και εσείς θα μείνετε μόνοι. Όλοι μαζί πλην Λακεδαιμονίων».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναρωτήθηκε γιατί δεν ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ εξεταστική και για το τρίτο μνημόνιο, υπογραμμίζοντας ότι «γίνεται μια μετακίνηση από τον πολιτικό λόγο στον εισαγγελικό, γεγονός που θυμίζει μέρες του 1989» .

Αναφερόμενος στις δηλώσεις Λαφαζάνη, αλλά και Αλαβάνου, περί επιστροφής στη δραχμή δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να γίνει η Ελλάδα η Αλβανία του υπαρκτού σοσιαλισμού για να καταλήξει: «Τσαμπουκάδες στους παρόντες ευρωπαϊκούς συσχετισμούς δεν χωράνε. Γιατί με τις απειλές στους εταίρους μας θα καούμε και οι ίδιοι.»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατέληξε λέγοντας ότι η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ είναι η φωνή του παρελθόντος, αλλά και ότι το αρχικό ετερόκλητο αντιμνημονιακό μέτωπο εξέθρεψε στοιχεία εκφασισμού της κοινωνίας.
Πηγή: epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση