GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέχιση της βοήθειας προς την Ελλάδα ζητά ο Ρέσλερ

Με μεγάλη πλειοψηφία αναμένεται να ψηφιστεί στη γερμανική βουλή το νέο πακέτο δανειακής βοήθειας προς την Ελλάδα, αφού αναμένεται να στη...

Με μεγάλη πλειοψηφία αναμένεται να ψηφιστεί στη γερμανική βουλή το νέο πακέτο δανειακής βοήθειας προς την Ελλάδα, αφού αναμένεται να στηριχτεί από τα κόμματα τις αντιπολίτευσης, με εξαίρεση το κόμμα της Αριστεράς.
Σύμφωνα με τη Deutsche Welle, σε δοκιμαστικές ψηφοφορίες στις συνεδριάσεις της κοινοβουλευτικής τους ομάδας οι βουλευτές των Σοσιαλδημοκρατών ψήφισαν υπέρ, ενώ καταγράφτηκαν 8 κατά και 13 αποχές. Στους Πράσινους η απόφαση για την στήριξη του πακέτου πάρθηκε ομόφωνα.
Τη συνέχιση της βοήθειας προς την Ελλάδα ενέκρινε και η Κ.Ο. των Φιλελευθέρων του υπουργού Οικονομίας, Φίλιπ Ρέσλερ.
Οι Χριστιανοδημοκράτες/Χριστιανοκοινωνιστές της Άνγκελα Μέρκελ, έδωσαν από χθες το βράδυ το πράσινο φως για τη συνέχιση της βοήθειας προς την Ελλάδα, ωστόσο με αρκετές απώλειες, αφού 15 βουλευτές ψήφισαν κατά ενώ ένας απείχε. Ο αριθμός αυτός, πάντως, δεν εμπνέει ανησυχία στο επιτελείο της γερμανίδας καγκελαρίου, αφού ο ίδιος αριθμός βουλευτών είχε καταψηφίσει τον περασμένο Φεβρουάριο το δεύτερο πακέτο στήριξης της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση