GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουλάχιστον έντεκα τραυματίες από την έκρηξη στη Δαμασκό

Τουλάχιστον έντεκα τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της έκρηξης παγιδευμένου αυτοκινήτου σήμερα κοντά σε μεγάλο ξενοδοχείο σ...

Τουλάχιστον έντεκα τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της έκρηξης παγιδευμένου αυτοκινήτου σήμερα κοντά σε μεγάλο ξενοδοχείο στη συριακή πρωτεύουσα Δαμασκό.
Από την έκρηξη, η οποία σημειώθηκε σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από ένα κυβερνητικό στρατιωτικό κτίριο, έσπασαν τα τζάμια του ξεονοδοχείου Dama Rose, όπου στις αρχές του χρόνου διέμεναν παρατηρητές των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στη Δαμασκό.
Στο ξενοδοχείο αυτό διέμεινε και ο διεθνής μεσολαβητής για τη Συρία Λακχντάρ Μπραχίμι όταν επισκέφθηκε τη Δαμασκό τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.
Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Sana έκανε λόγο για 11 τραυματίες και πρόσθεσε ότι η βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο παγιδευμένο αυτοκίνητο ζύγιζε 50 κιλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση