GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηράκλειο: Ελεύθεροι τρεις συλληφθέντες κατά την κατάληψη των γραφείων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης

Ο εισαγγελέας τούς άσκησε δίωξη για διατάραξη υπηρεσιακής ειρήνης από κοινού και τους άφησε ελεύθερους, παραπέμποντάς τους να δικα...


Ο εισαγγελέας τούς άσκησε δίωξη για διατάραξη υπηρεσιακής ειρήνης από κοινού και τους άφησε ελεύθερους, παραπέμποντάς τους να δικαστούν από το μονομελές πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, στις 17 Ιανουαρίου 2013.
Νωρίτερα, πορεία είχαν πραγματοποιήσει στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, εργαζόμενοι στους δήμους και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, καθώς και φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Κατά τη διάρκεια της πορείας, πληροφορήθηκαν ότι τελικά τα τρία άτομα που είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό Μέγαρο κατά την ώρα που επικράτησε ένταση στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην οδό Αλμυρού, οδηγούνται στον εισαγγελέα -παρά τις αρχικές πρώτες πληροφορίες, ότι είχαν αφεθεί ελεύθερα.
Οι διαμαρτυρόμενοι σταμάτησαν μπροστά από το κτίριο των Δικαστηρίων στη λεωφόρο Δικαιοσύνης, ζητώντας να αφεθούν ελεύθεροι οι τρεις εργαζόμενοι.
Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο: Έσπασαν την κατάληψη με ΜΑΤ
Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση