GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ

Κλείνουν την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου οι δήμοι της Αττικής, όπως αποφάσισε η γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Αττ...


Κλείνουν την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου οι δήμοι της Αττικής, όπως αποφάσισε η γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Αττικής.
Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Μεταξύ άλλων, δηλώνουν την αντίθεσή τους στη διαθεσιμότητα υπαλλήλων και ζητούν την κατάργηση της διάταξης για την απαγόρευση των προσλήψεων και τη μείωση του προσωπικού.
Ταυτόχρονα η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής αποφάσισε να προτείνει στο συνέδριο της ΚΕΔΕ την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζουν αύριο και την Παρασκευή τις καταλήψεις σε δημαρχεία και δημοτικά κτίρια οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ ΟΤΑ.
Αύριο, επίσης, θα πραγματοποιήσουν 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3 το μεσημέρι έως τις 7 το βράδυ για την απογευματινή βάρδια.
Στις 11.30 διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.Πηγή: skai.gr

2 σχόλια

  1. ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΤΟ ΑΡΝΙ.ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΓΙΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΕΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΟΥ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΔΟΣΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΕΣ ΛΕΡΝΑΙΕΣ ΥΔΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΛΕΟΝΟΣΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΤΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΦΛΟΜΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΨΕΥΔΗ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΕΡΑΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΑΠΟΝΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ .ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΓΥΠΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΝΟΧΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΩΣΦΟΡΟΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση