GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεϊμαράκης: «Δεν φταίνε μόνο οι υπάλληλοι της Βουλής»

«Οι υπάλληλοι της Βουλής δε φταίνε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο μισθολογικό πεδίο», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, Βα...


«Οι υπάλληλοι της Βουλής δε φταίνε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο μισθολογικό πεδίο», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
Μάλιστα τόνισε πως «όλοι οι υπάλληλοι έρχονται απογεύματα και Σαββατοκύριακα. Τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών που έρχονται στο κτίριο τους βλέπω όλες τις ημέρες της εβδομάδας να εργάζονται».
Ο κ. Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε πως είναι στο πλευρό των υπαλλήλων, ενώ επέρριψε ευθύνες για την υπάρχουσα κατάσταση στους προκατόχους του λέγοντας ότι «για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τους εργαζόμενους στο Κοινοβούλιο ευθύνονται οι προηγούμενοι πρόεδροι, δεν φταίνε μόνο οι υπάλληλοι».
Ωστόσο υποστήριξε ότι «το μισθολογικό, το συνταξιοδοτικό και το εφάπαξ τους είναι τα τρία βασικά θέματα, που μας απασχολούν. Στο συνταξιοδοτικό υπέστησαν μειώσεις και όσον αφορά στο εφάπαξ βρισκόμαστε σε διαδικασία μείωσης και εξορθολογισμού, μετά από συζήτηση».
Πηγή: protothema.gr

4 σχόλια

  1. Εμ τι θα ελεγε ο κλέφτης!! Ίσως είματσε η μόνη χώρα στον κόσμο που ανεχόμαστε αρχιδάκια τυπου Μεϊμαράκη. Να τους χαιρόμαστε...ετσι κι αλλιώς πλησιάζει η ώρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πηγαίνετε Κυριακή στο κυνοβουλιο και αμα δείτε υπάλληλο σφυράτε κλέφτικα.Για μια φορά τον χρόνο που εργάζονται για τον προυπολογισμό το 1/10 από αυτούς παίρνουν όλοι έξοδα κίνησης γιατί δε βρίσκουν μεσο μεταφοράς να πάνε σπίτι τους.Να δείτε στο παρκιν της βουλής τι γίνεται και με τι πηγαινοέρχονται οι κηφήνες και τα σόγια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαπραγματεύεται λέει ο Πρόεδρος της βουλής με τους υπαλλήλους-συγγενείς ενώ τους υπόλοιπους εργαζομένους μας πετσόκοψαν χωρίς κουβέντα.Διαθεσιμότητα και στη βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στουρνάρας.Διαγράφεται η λέξη σύμφωνα με τα οριζόμενα στον κανονισμό της.Μειμαράκης θα δίνω εφάπαξ από τα ενοίκια της βουλής και υπερωρίες που δουλεύουν 5 ώρες την ημέρα και έξοδα κίνησης για να πηγαίνουν σπίτι τους.Σαμαράς τέρμα στα προνόμια των υπαλλήλων της βουλής την ώρα που πετσοκόβουμε τον κόσμο με νέα μέτρα.Πρωθυπουργέ κάτι δε πάει καλά εκει μέσα στο Βατικανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση