GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκαναν την τάξη… ρινγκ

Σε ρινγκ μετέτρεψαν την τάξη στο γυμνάσιο Palm Beach Lakes High School στη Φλόριντα των ΗΠΑ ένας μαθητής και ένας καθηγητής. Το βίντεο...

Σε ρινγκ μετέτρεψαν την τάξη στο γυμνάσιο Palm Beach Lakes High School στη Φλόριντα των ΗΠΑ ένας μαθητής και ένας καθηγητής.
Το βίντεο που τράβηξε με κινητό τηλέφωνο κάποιος άλλος μαθητής και ανέβασε το απόγευμα της Τρίτης στο διαδίκτυο έχουν δει περισσότεροι από 841.000 χρήστες μέχρι σήμερα.
Όπως φαίνεται στο βίντεο ο μαθητής σπρώχνει με δύναμη τον καθηγητή του και τον χτυπά. Στη συνέχεια ο καθηγητής προσπαθεί να αμυνθεί και να ανταποδώσει όμως σκοντάφτει και πέφτει στο πάτωμα.
Δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο ξεκίνησε ο καυγάς. Μαθητές που μίλησαν στο τηλεοπτικό δίκτυο WPTV ανέφεραν ότι ένας δάσκαλος πρέπει να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ωστόσο πρέπει να μπορεί να κρατά την ψυχραιμία του και να δίνει το καλό παράδειγμα.
Εκπρόσωπος του σχολείου δήλωσε ότι διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό. Ο αναπληρωτής καθηγητής όμως απολύθηκε και ο μαθητής αποβλήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση