GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΑΡ: Δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης Ρουπακιώτη από την κυβέρνηση

Να πέσουν οι τόνοι σχετικά με τις πολιτικές διαφωνίες του υπουργού Δικαι...


Να πέσουν οι τόνοι σχετικά με τις πολιτικές διαφωνίες του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αντώνη Ρουπακιώτη, για προβλέψεις του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, επιθυμεί η ΔΗΜΑΡ. Όπως τόνισαν ηγετικά στελέχη του κόμματος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «ο κ. Ρουπακιώτης περιβάλλεται με εμπιστοσύνη και δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του από την κυβέρνηση».
Το πνεύμα αυτό επικράτησε στη χθεσινοβραδινή τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη με τον υπουργό Δικαιοσύνης, κατά την οποία-σύμφωνα με πληροφορίες- διευκρινίστηκαν τα επίμαχα σημεία των δηλώσεων του κ. Ρουπακιώτη.
Ανάλογη ήταν και η συζήτηση στην άτυπη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί, στα κεντρικά γραφεία της ΔΗΜΑΡ, υπό τον Φώτη Κουβέλη και με τη συμμετοχή ηγετικών στελεχών του κόμματος, στην οποία έγινε ανασκόπηση της λειτουργίας της κυβέρνησης και των κανόνων που θα πρέπει να τη διέπουν, ώστε να μην εκδηλώνονται τριβές. 'Αλλωστε τα ζητήματα αυτά αναμένεται να συζητηθούν σε προσεχή σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών.

1 σχόλιο

  1. Ευτυχώς. Για να μην μείνουν χωρίς προστάτη υπουργό οι δικηγόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση