GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οχι» από Βερολίνο – Παρίσι σε νέο «κούρεμα»

Εν μέσω της πλήρους διάστασης απόψεων Eυρωζώνης και ΔΝΤ για το πώς και το πότε θα καταστεί βιώσιμο το ελληνικό χρέος κινείται το Eurogr...

Εν μέσω της πλήρους διάστασης απόψεων Eυρωζώνης και ΔΝΤ για το πώς και το πότε θα καταστεί βιώσιμο το ελληνικό χρέος κινείται το Eurogroup, το οποίο έχει πλέον προθεσμία επτά ημερών -έως τη νέα Σύνοδό του στις 20 Νοεμβρίου- για την εξεύρεση οριστικής λύσης για την Ελλάδα.
Παρά τις πιέσεις του ΔΝΤ, Γερμανία και Γαλλία ξεκαθάρισαν χθες ότι είναι αντίθετες σε νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.
Πάντως, το στίγμα των θετικών προθέσεων των Eυρωπαίων εταίρων έναντι της Ελλάδας για άμεση λύση έδωσαν χθες, σε κοινή συνέντευξη Τύπου, οι υπουργοί Οικονομικών της Γερμανίας και της Γαλλίας. Μετά τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, και ο Β. Σόιμπλε τοποθέτησε για το 2022 τον ορίζοντα για βιώσιμο ελληνικό χρέος, σε αντίθεση με το ΔΝΤ που εξακολουθεί να υποστηρίζει τον στόχο για βιώσιμο χρέος στο 120% του ΑΕΠ το 2020.
Ο Π. Μοσκοβισί
Ο Πιερ Μοσκοβισί ανέφερε ότι στόχος είναι να έχει επιτευχθεί καταρχήν συμφωνία στις 20 Νοεμβρίου, ώστε η εκταμίευση να γίνει μέχρι το τέλος του μήνα.
Παρά τις πιέσεις του ΔΝΤ, Γερμανία και Γαλλία ξεκαθάρισαν χθες ότι είναι αντίθετες σε νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. Σε ό,τι αφορά την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού, ύψους 32 δισ. ευρώ, που θα προκύψει από τη διετή επιμήκυνση που ενέκρινε το Eurogroup, στο τραπέζι των διαβουλεύσεων βρίσκεται συνδυασμός λύσεων, όπως η μείωση των επιτοκίων δανεισμού και η επαναγορά χρέους από την Ελλάδα με τη χορήγηση δανείου από την Eυρωζώνη.
Καθοριστική ημερομηνία είναι η 17η Νοεμβρίου, οπότε οι υπουργοί Οικονομικών του ευρώ αναμένουν την τελική έκθεση της τρόικας με την πλήρη ανάλυση για τη βιωσιμότητα του χρέους, η οποία θα αποτελέσει τη βάση για τις αποφάσεις στις 20 Νοεμβρίου.
Παράλληλα, θα έχει ξεκινήσει η διαδικασία έγκρισης της βοήθειας προς την Ελλάδα από επτά εθνικά Κοινοβούλια, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως το νέο Eurogroup στις 26 Νοεμβρίου.

1 σχόλιο

  1. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎΣ ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΤΕ ΑΠΌ ΌΤΑΝ ΓΕΝΝΉΘΗΚΑ ..ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΕΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ

    Γραφούν παντού κείμενα είμαστε σε κατάσταση πολέμου; ΕΕΕΕ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ

    Μονο που εγώ που κάνω 90 μονάδες ινσουλίνη ΝovoMix*30 την ημέρα για να ζω ξέχωρα τα φάρμακα της καρδιάς γιατί έτσι το έφερε η πουτάνα η ζωή μου δεν την βρίσκω στο Ηράκλειο ΚΡΗΤΗΣ,και πάει σιγά σιγά το πόδι μου στον καιάδα και με δυο επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς με αναπηρία 90% ΑΠΟ ΤΑ Κ.Ε.Π.Α και με ένσημα από τα 12 μου χρόνια και μετά επιχειρηματίας με έχετε γράψει στα αρχίδια σας είμαι και απλήρωτος από της 20-1-2012 ... είπατε τίποτα;

    αριθμός πρωτοκόλλου καταθέσεις δικαιολογητικών .302-2012-185.

    αριθμός αποφάσεις ΚΕΠΑ; μετά από εννεα μήνες 24-9-2012 .αρ. επιτροπής 0999/2012/4963.

    απόφαση ΟΑΕΕ στης 22-10-2012 αριθμός απόφασης 27/01538/2012.

    ακόμα Ούτε χρήματα , ούτε φάρμακα , ΤΙΠΟΤΑ και έχω τρία παιδιά το ένα παιδί ανήλικο στο λυκειο αριστούχο με βαθμούς περίπου 19.75 κάθε χρόνο (χωρίς ιδιαίτερα , κάτι επαίνους μου φέρνει ΕΕΕ ΚΑΙ;) αν αν κάτσω στο καροτσάκι με πέντε κιλά δυναμίτη και μπω στην περιφερεια ΚΡΗΤΗΣ η σε κανενός ΒΟΛΕΜΈΝΟΥ Βουλευτή σαν του Εμμανουήλ Κεφαλογιαννη, του Κεκερογλου ,του ΣΕΝΕΤΑΚΗ, ΤΟΥ ΑΥΓΕΝΑΚΗ το γραφείο και κάνω ΜΠΑΜ ..

    ΤΙ ΘΑ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΛΈΤΕ ;; γιατί ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΩ ,ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ Πεινασμένα θα κάνει η οικογένεια μου .. εγώ σας πλήρωνα τα πάντα ώστε να μην έχω ανάγκη τα χρήματα του Εσθονού φορολογούμενου, ΑΝ ΤΑ ΚΛΈΨΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΆΣΩ πριν κάνω το ΜΠΑΜ ..

    Το όνομα μου!!!Μπούντζουκας Τηλέμαχος το τηλέφωνο μου
    2810-371079...

    μην γράψετε κουφάλες παπαγαλάκια ότι δεν σας τα έχω στείλει ΕΕΕ. ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΕΕΕ ... ΟΎΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΎΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΈΧΩ ΠΑΤΉΣΕΙ ΠΟΤΕΣ ΜΟΥ..να με ψάξετε ΚΑΛΑ ΚΑΛΆ ΜΑ ΚΑΛΑ, γιατί δεν θα σας ψάχνω εγώ πια άλλο, ΣΑΣ βαρέθηκα..

    Η Ο.Π.Λ.Α..ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση