GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η (ευρωβουλευτής) Μ. Κοππά καταγγέλλει τον Γ. Παπανδρέου!..

Από την Ζένια Πολυδώρου. Σε συνέντευξή της στο aerasnews του Αγρινίου, η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλενα Κοππά υποστηρίζει: «Είναι...

Από την Ζένια Πολυδώρου.

Σε συνέντευξή της στο aerasnews του Αγρινίου, η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλενα Κοππά υποστηρίζει:
«Είναι γεγονός ότι τα τρία μνημόνια διέλυσαν το πολιτικό σύστημα όπως το γνωρίζαμε χωρίς να επιτρέψουν σε κάτι πραγματικά καινούργιο να γεννηθεί. Από την άλλη, ότι και να λέμε, τίποτα δεν είναι όπως πριν. Για το ΠΑΣΟΚ είναι σαφές ότι η σχέση του με την κοινωνία έχει διαρραγεί και κανείς δεν ξέρει, ποιές κοινωνικές ομάδες και ποιους κοινωνικούς συσχετισμούς εκφράζει. Έχει πέσει σε μια αυστηρά διαχειριστική λογική χωρίς στόχο και χωρίς όραμα. Χωρίς να εμπνέει κανένα, ούτε τα ίδια τα στελέχη του. Θυμίζει περισσότερο ένωση παραγόντων παρά ένα σύγχρονο, δυναμικό μαζικό ευρωπαϊκό κόμμα» αναφέρει και προσθέτει:
 «Η δε κοινωνία αδιαφορεί παγερά, για ότι λέμε, για ότι κάνουμε.. Είμαστε νεκροί και δεν το ξέρουμε, με βαρύτατες ευθύνες, άλλων λιγότερες άλλων περισσότερες, οι οποίες πρέπει να αναληφθούν. «Κανείς δεν είναι αθώος. Όμως η πολιτική δεν είναι σκακιέρα και μια απλή μετακίνηση προσώπων από τη μια θέση στην άλλη, δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, τα κόμματα υπάρχουν γιατί εκπροσωπούν κοινωνικές ανάγκες και όχι τα συμφέροντα μιας στενής κομματικής ολιγαρχίας. Και δυστυχώς δεν έχουμε απάντηση στο βασικό ερώτημα «ποιόν εκπροσωπούμε».
Όλα αυτά που δηλώνει -με μεγάλη καθυστέρηση- η κ. Κοππά μόνο ως κριτική στον Γ. Παπανδρέου μπορούν να αντιμετωπιστούν, αν τα λάβει κανείς σοβαρά. Τα μνημόνια που όντως διέλυσαν το πολιτικό σύστημα και "νέκρωσαν" το ΠΑΣΟΚ, ο πρώην πρωθυπουργός είναι αυτός που τα έφερε στην Ελλάδα. Άλλωστε μόλις χθες και το γκάλοπ της GPO έδειξε  οτι οι πολίτες θεωρούν στη συντριπτική πλειοψηφία τους τον κ.Παπανδρέου υπεύθυνο. Η καταγγελία της κ. Κοππά αυτόν επομένως αφορά. Βέβαια η ευρωβουλευτής μέχρι τώρα παρέμενε σιωπηλή και από τότε που εφαρμόστηκε το μνημόνιο δεν την είδαμε να εκφράσει καμιά αγωνία, ούτε για το πολιτικό σύστημα, ούτε για την κοινωνία, ούτε για το ΠΑΣΟΚ. Ίσως ως διορισμένη ευρωβουλευτής και πρώην στενή συνεργάτης του κ. Παπανδρέου δεν ηθελε να τον στενοχωρήσει.


 

7 σχόλια

  1. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΗΠΟΥΡΩΝ.
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ.
    ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ
    ΤΑΛΕ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΧΑΘΕΙΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενω δεν ηταν καλτσοδετα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ....ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΑ
    16 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ

    ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΟΪ ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανηθικη ξευτιλιζει το μαλακα οπου χαρις αυτον σημερα τρωει με χρυσα κουταλια. Παλιοσαβουρες!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τι πρόταση είχατε παλληκάρια μου ώστε να αποφύγουμε τα μνημόνια? Πως θα πλήρωνε το δημόσιο τους υπαλλήλους του και αυτούς των ΔΕΚΟ. Το λάθος του Παπανδρέου ήταν ότι δεν προχώρησε σε πτώχευση για να πολλαπλασιάσουν την περιουσία τους οι έχοντες και κατέχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η επανάσταση των .... αχαμνών!

    Περαστικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πριν πολύ λίγα χρόνια ο Άδωνης, ο Βορίδης, ο Πλεύρης κλπ αστέρες που σήμερα το παίζουν απλοί δεξιοί που συνεργάζονται με τους σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ και τους αριστερούς της ΔΗΜΑΡ, ήταν οι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ που μαζί τους δεν ήθελαν να συνομιλήσουν οι "δημοκράτες" που σήμερα συμπλέουν.

    Ο Άδωνης ήταν ο Κασιδιάρης πριν μια πενταετία και πίσω, σήμερα οι ακροδεξιοί Γεωργιάδηδες μιλούν επιτιμητικά για την ακροδεξιά.

    ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση