GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Βέλγιο ισλαμοποιείται – Η Ελλάδα πότε;

Πολλές φορές έχουμε θέσει ευθέως το ερώτημα προς τους ιθύνοντες αυτού του χώρου, που κάποτε ήταν χώρα και ως τώρα συνεχίζει να έχει το...


Πολλές φορές έχουμε θέσει ευθέως το ερώτημα προς τους ιθύνοντες αυτού του χώρου, που κάποτε ήταν χώρα και ως τώρα συνεχίζει να έχει το όνομα «Ελλάδα». Το ερώτημα ήταν απλό: Τι θα συμβεί εάν συσταθεί κάποιο ισλαμικό κόμμα στην Ελλάδα; :Απάντηση δεν πήραμε –φυσικά- ποτέ και οι λόγοι ήταν ευνόητοι, αφού κανένας από τους κυβερνώντες (πρώην και νυν) δεν θέλει να λειτουργήσει υπέρ των συμφερόντων και της ακεραιότητας της χώρας, αφού έχουν αποδεχθεί το «ευρωπαϊκό μοντέλο» που θέλει να εξαλείψει την λέξη και την έννοια έθνος.
Με δεδομένη την αυξητική τάση του ισλαμισμού στην Ελλάδα, αποκλειστικά λόγω της συνεχιζόμενης απρόσκοπτης ροής λαθρομεταναστών (σχεδόν αποκλειστικά μουσουλμάνων), είναι απολύτως κατανοητό πως εντός της πατρίδας μας σωρεύεται ένας πληθυσμός που λόγω των θρησκευτικών που πεποιθήσεων είναι σχεδόν αδύνατο να αφομοιωθεί.  Εάν προσθέσουμε και την τάση δημιουργίας γκέτο, στα οποία συναθροίζονται οι εισαγόμενοι νεο-έλληνες (πόσοι άραγε είναι αυτοί που καθημερινά αποκτούν την Ελληνική ιθαγένεια;), τα οποία λειτουργούν ως θύλακες διατήρησης της πολιτιστικής και πολιτισμικής κουλτούρας που έχουν, αλλά και ως πυρήνες οργάνωσης και λειτουργίας ακραίων φονταμενταλιστικών στοιχείων, γίνεται σαφές πως ο συγκεκριμένου τύπου πληθυσμός όχι μόνο δεν έχει καμία διάθεση εγκλιματισμού στην Ελλάδα, αλλά αναπτύσσει και διαθέσεις επιβολής δικών του «αιτημάτων» (έχουμε δει αρκετές πορείες μουσουλμάνων που έγιναν στην Αθήνα, καθώς και την συμπεριφορά των μετεχόντων σε αυτές), τα οποία αλλοιώνουν ευθέως τα χαρακτηριστικά των γηγενών κατοίκων της Ελλάδας.
Ταυτόχρονα, η αυξητική τάση του συγκεκριμένου μουσουλμανικού πληθυσμού, επιτυγχάνεται και με την αύξηση των γεννήσεων (κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή που καταγράφεται στις οικογένειες των Ελλήνων χριστιανών), δημιουργώντας επιπρόσθετα οικονομικά προβλήματα (π.χ. στον τομέα Υγείας) στην χώρα.
Αξιοσημείωτο είναι το καταγεγραμμένο γεγονός δημιουργίας μουσουλμανικών «οργάνων» που λειτουργούν σαφέστατα κατά παράβαση του νόμου και ουκ ολίγες φορές πραγματοποιούν αντιποίηση αρχής, μέσω ομάδων σύλληψης, ανάκρισης, αλλά και τιμωρίας μέσω εφαρμογής της Σαρίας σε μουσουλμάνους που μένουν και κινούνται εντός της Αθήνας!
Αυτή η πολλάκις καταγεγραμμένη αντιποίηση αρχής (η οποία όλως παραδόξως συνεχίζει να παραμένει ατιμώρητη, σαν να υπάρχει μία άτυπη – μυστική συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και ισλαμιστών λαθρομεταναστών) στηρίζεται σε «όργανα» οργάνωσης και καθοδήγησης, εκπρόσωποι των οποίων δεν έχουν διστάσει να απειλήσουν σε δημόσιους χώρους και σε τηλεοπτικές κάμερες πως θα αντιδράσουν βίαια εάν πιεστούν…!
Αυτά τα «όργανα» και οι «ηγέτες» τους (εις εκ των οποίων καταζητείται από την Ιντερπόλ για διακίνηση ανθρώπων, αλλά δεν συλλαμβάνεται στην Ελλάδα μετά από «απαλλακτική απόφαση» Ελληνικού δικαστηρίου!!!) έχει διαπιστωθεί πως διαθέτουν επαφές και οικονομική στήριξη με χώρες, χώρους και οργανώσεις που έχουν σαφή προσανατολισμό κατά των ελληνικών συμφερόντων.
Μάλιστα, λειτουργούν ήδη –άτυπα- ως πολιτικοί φορείς στηριζόμενοι και από διάφορες ΜΚΟ (γνωστός ο ρόλος τους παγκοσμίως, όπως γνωστή είναι και η κατάργηση της λειτουργίας τους στην Ρωσία από τον Πούτιν) και πολιτικές ομάδες οι οποίες λειτουργούν ανοιχτά υπέρ της παγκοσμιοποίησης, του διεθνισμού και της κατάργησης των εθνών.
Τι θα συμβεί, όμως, εάν αποφασίσουν κάποιοι στιγμή οι «κεφαλές» των εν Ελλάδι ισλαμιστών, να ασχοληθούν και επίσημα με την πολιτική, μέσω ενός ισλαμικού κόμματος; Θα τολμήσει ο Άρειος Πάγος να αρνηθεί κάτι τέτοιο; Μάλλον όχι, αφού είναι αναφαίρετο δικαίωμα η συμμετοχή στα κοινά… και θα έχει –πλέον- γνωστά και καταμετρημένα αποτελέσματα (είναι βέβαιο πως θα έχει μία πάρα πολύ καλή εκπροσώπηση μέσα στην Ελληνική Βουλή). Κι αυτό επειδή το Βέλγιο ήδη άρχισε να ισλαμοποιείται (παρά τα απαγορευτικά μετακίνησης και διαμονής των λαθρομεταναστών, που έχουν επιβληθεί στις χώρες της νότιας Ευρώπης)!
Στο Βέλγιο επί πολλά χρόνια μάζευαν μετανάστες και τώρα πληρώνουν το τίμημα της μη αφομοίωσης τόσο μεγάλων ξένων πληθυσμών, ειδικά όταν αυτοί προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες. Με τα χρόνια κέρδισαν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, και φυσικά ήρθε η ώρα να συμμετέχουν στις εκλογές με υποψήφιους, και μάλλιστα με επιτυχία.
Το νέο κόμμα Ισλάμ κέρδισε δύο έδρες στις δημοτικές εκλογές στις Βρυξέλλες (Anderlecht και Molenbeek), και ήδη η ανησυχία των πολιτών αυξάνεται.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων των εφημερίδων La Dernière Heure (1) και La Libre Belgique (2), ο Redouane Ahrouch, ο οποίος, θα πρέπει να το υπενθυμίσουμε, εκλέχτηκε δημοκρατικά, ήθελε να ησυχάσει τον βέλγικο πληθυσμό:
 Το Βέλγιο ισλαμοποιείται – Η Ελλάδα πότε;Με δύο εκλεγμένους σε 685 στη Περιφέρεια των Βρυξέλλών, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να τρομοκρατήσουμε τον κόσμο. Νομίζω ότι είναι η λέξη Ισλάμ που προκαλεί το φόβο.
Το Ισλάμ πάσχει από κακή εικόνα. Αλλά είμαστε δημοκράτες. Το Ισλάμ σημαίνει να αλλάξουν οι νοοτροπίες, να είσαι σε διάλογο. Δεν είμαι εγώ ο ίδιος που θα αλλάξω την πολιτική του δήμου.
Θέλουμε να εξηγήσουμε τον νόμο του Θεού, και αν το θέλει ο λαός, θέλουμε να θεσπίσουμε τον νόμο της Σαρίας μετά από δημοψήφισμα σε 10-15 ή 20 χρόνια. Φυσικά, αυτή τη στιγμή, είναι πολύ νωρίς. Η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Θα έπρεπε να κόψουμε πάρα πολλά χέρια.
Όταν εμφανίστηκε στον κατάλογο του ισλαμικού κόμματος Noor, το 2009, το πρόγραμμα του, το οποίο κληρονόμησε το Κόμμα Ισλάμ, ήδη προέβλεπε:
- την επιστροφή της θανατικής ποινής για «αποτρόπαια» εγκλήματα
- την απαγόρευση της ανάμιξης των φύλων σε ορισμένους δημόσιους χώρους, όπως τα σχολεία ή τις πισίνες,
- την δυνατότητα να παντρευτούν οι έφηβοι.
Έχουμε σήμερα μια άλλη πιο ρεαλιστική στρατηγική. Ήταν ίσως λίγο υπερβολικά φιλόδοξο.
Αν ο γάμος (των έφηβων κοριτσιών) γίνεται με τη συγκατάθεση των γονέων είναι μια θετική εξέλιξη. Θα μπορούσε να είναι ένα καλό πράγμα, αντί για την προώθηση των χαπιών ελέγχου των γεννήσεων από την ηλικία των 12 ετών. Δεν πρόκειται προφανώς να προωθήσουμε τον γάμο των κοριτσιών με ηλικιωμένους άνδρες.
Το γκράφιτι σε ένα κτίριο στο Βέλγιο τα λέει όλα: “Καλώς ήρθατε στο ‘Belgistan.”
Στην πραγματικότητα, ορισμένοι την αποκαλούν ήδη τη μουσουλμανική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Σε 20 χρόνια περίπου θα έχουν την πλειοψηφία στις Βρυξέλλες!
«Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ Ισλάμ και Σαρίας. Η δημοκρατία είναι ένα λάθος και είναι το αντίθετο του Ισλάμ…»!!!
Καταλαβαίνετε ότι οι ισλαμιστές κάνουν πίσω ακόμα γιατί δεν τους “παίρνει”. Όμως είδατε τι λένε, μόλις νιώσουν δυνατοί πληθυσμιακά, θα προωθήσουν δημοψήφισμα με ερώτημα της θεσπίσεως της σαρίας! Και που το στηρίζουν αυτό, μα φυσικά στις πολλές γεννήσεις, ενώ αντίθετα στους γηγενείς πληθυσμούς μέχρι η γυναίκα να κάνει “καριέρα”, και ο άντρας να τακτοποιηθεί οικονομικά, πάει πέταξε το “πουλάκι”.
Αν κάποιος νομίζει ότι το Βέλγιο πέφτει μακριά γελιέστε, αναλογιστείτε ποιούς έχουμε μαζέψει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, και θα καταλάβετε ότι το πρόβλημα είναι ήδη εδώ, απλά μας το κρύβουν οι «διασώστες» μας…
Κωνσταντίνος
Πληροφορίες από Defencenet

9 σχόλια

  1. ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτέ ; Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε
    με -15.000 γεννήσεις στην Ελλάδα το 2011 !
    Και με τα νέα μέτρα οι γεννήσεις θα εκμηδενιστούν ! Μόνο οι μετανάστες θα γεννάνε και οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης.
    Μπράβο ρε γίγαντα Σαμαρά, θα μας κάνει ... Βρυξέλλες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουτε ισλαμποποιειται ουτε χιτλεροποιειται

    Το Facebook «διέγραψε» τη "Χρυσή Αυγή"...



    Η «απάντηση» στις μισαλλόδοξες κορώνες των χρυσαυγιτών, ήρθε από... μακριά!...
    Το Facebook ακύρωσε μεμιάς, χθες, όλα τα προφίλ των βουλευτών του κόμματος, αφού κρίθηκαν ότι παρέβαιναν την πολιτική της εταιρείας κατά της βίας, του ρατσισμού και του φασισμού. Ταυτόχρονα, «κατέβηκαν» και προφίλ στελεχών της Χρυσής Αυγής από... τοπικές οργανώσεις, αλλά και όσων χρηστών είχαν αναρτήσει σβάστικες και ναζιστικά σύμβολα.

    Στους όρους λειτουργίας του, το Facebook ρητά αναφέρει ότι όποιος με σχόλια, φωτογραφίες και αναρτήσεις στην ιστοσελίδα προσβάλλει πρόσωπα, φυλές, θρησκείες και ιδεολογίες, αποβάλλεται από το δίκτυο. Κάθε χρήστης που εκτιμά ότι το περιεχόμενο ενός προφίλ ή σχολίου είναι προσβλητικό, έχει το δικαίωμα να το «αναφέρει» στους διαχειριστές. Ως ιδιωτική εταιρεία, η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής μελών, χωρίς να λαμβάνει υπόψη αν το προσβλητικό προφίλ ανήκει σε βουλευτή, αξιωματούχο ή απλό πολίτη. Οι αναφορές σε βάρος των μελών της Χρυσής Αυγής -βουλευτών και «πρωτοπαλίκαρων»- ήταν προφανώς εκατοντάδες. Για τον λόγο αυτόν το Facebook αποφάσισε να σβήσει μαζικά τους λογαριασμούς.

    Για λογοκρισία κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή, που σε επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρεται σε «λυσσαλέα επίθεση εναντίον εθνικιστών χρηστών». Μάλιστα, βουλευτές της προσέφυγαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να στραφούν κατά της εταιρείας.
    ΕΘΝΟΣ

    Αναρτήθηκε από nonews-NEWS στις 16:05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4:43 00
    KAI GIATI DEN KATEBAZI KAI TOU HARRY
    RE KOPANE KAI OLON TON ALON POU VRIZOUN PROSVALOUN KAI PARAKINOUNTON KOSMO GIA KSESIKOMO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TORA GIA TO AN THA ISLAMOPOIEI8EI 8A TO DEIS SINTOMA ME TO SKATOKEFALO POU EXETE
    PSEFTOPROODEYTIKOI TOU KOLOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ 4.55 ΚΑΙ ΕΠ.Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΣΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΝΥΓΑΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΟΠΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ.ΒΕΒΑΙΩΣ 700000 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΥ Σ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση