GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις η ΠΟΕ ΟΤΑ

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποφάσισε το γενικό συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που συνεδρίασε την...


Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποφάσισε το γενικό συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που συνεδρίασε την Παρασκευή.
Οι εργαζόμενοι αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας, την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιήσουν 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11:00 για την πρωινή βάρδια και από τις 15:00 για την απογευματινή βάρδια.
Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:30 στην πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Τετράωρη στάση εργασίας από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ. θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ του νομού Θεσσαλονίκης.
Στις 12 το μεσημέρι θα ακολουθήσει συγκέντρωση συμπαράστασης στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τους τρεις συλληφθέντες εργαζομένους.
Παράλληλα θα συνεχιστούν οι καταλήψεις δημαρχείων και δημοτικών κτηρίων.Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση