GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστική συνάντηση στο Παρίσι για την Ελλάδα

Συνάντηση στο Παρίσι πραγματοποίησαν οι υπουργοί Οικονομικών των τεσσάρων μεγαλύτερων οικονομιών της ευρωζώνης -Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία...

Συνάντηση στο Παρίσι πραγματοποίησαν οι υπουργοί Οικονομικών των τεσσάρων μεγαλύτερων οικονομιών της ευρωζώνης -Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία- σε μία προσπάθεια να καθορίσουν μία κοινή στάση για το ελληνικό ζήτημα ενόψει του αυριανού κρίσιμου Eurogroup στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με πηγές των Βρυξελλών, που επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg, οι υπουργοί Οικονομικών συνέκλιναν στο ότι οι επικρατέστερες λύσεις για να καταστεί βιώσιμο το ελληνικό χρέος είναι η μείωση των επιτοκίων για τα δάνεια που λαμβάνει η Ελλάδα και η διετής επιμήκυνση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής.
Άλλος Ευρωπαίος αξιωματούχος, ο οποίος και επιβεβαίωσε ότι η συνάντηση έγινε στο γραφείο του γάλλου υπουργού Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί, ανέφερε ότι σκοπός της συνάντησης ήταν να υπάρξει συμφωνία για τις «λεπτομέρειες» της πρότασης που αφορά την αντιμετώπιση του ελληνικού χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση