GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κούβα σταθερά στο πλευρό της Συρίας...

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/ Η σοσιαλιστική Κούβα σταθερά στο πλευρό της Συρίας που δέχεται ιμπεριαλιστική επίθεσ...

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/

Η σοσιαλιστική Κούβα σταθερά στο πλευρό της Συρίας που δέχεται ιμπεριαλιστική επίθεση! Μήνυμα από τον Πρόεδρο Basar Al Assad στον Πρόεδρο Raul Castro.
Η αντιιμπεριαλιστική αλληλεγγύη στις δύσκολες ώρες για το προοδευτικό κίνημα, όταν ακόμη και πρώην αριστερά κόμματα και κινήματα εντάσσονται στο ιμπεριαλιστικό άρμα για την καρέκλα της κυβερνητικής διαχείρησης.
Ένα μήνυμα από τον Πρόεδρο Bashar al-Assad στον πρόεδρο Raul Castro της Κούβας, μετέφερε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Υπουργός Αποδήμων Fayssal al-Mikdad στον Κουβανό Πρώτο Αντιπρόεδρο José Machado Ventura  ο οποίος ανανέωσε την υποστήριξη της χώρας του προς τη Συρία.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αβάνα, ο Ventura επιβεβαίωσε ότι...
η σταθερότητα στη  Συρία αποτελεί εγγύηση για τα κράτη που υπερασπίζονται την ανεξαρτησία και την κυριαρχία τους σε όλο τον...
κόσμο.
Ο Ventura εξέφρασε τις ευχαριστίες του Προέδρου Κάστρο στον Πρόεδρο al-Assad για τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται στη σύντομη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση στη Συρία, δείχνοντας την ετοιμότητα της Κούβας για να προσφέρει βοήθεια και υποστήριξη προς τη Συρία στη δύσκολη φάση που περνάει.
Εξέφρασε την εκτίμηση του στον αγώνα του συριακού λαού και τη σταθερότητα του, για να  ματαιώσει τη συνωμοσία των Δυτικών.
Από την πλευρά του, ο Al-Mikdad  ενημέρωσε τον Ventura για τις εξελίξεις στην Συρία κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών και την  συνωμοσία ΗΠΑ-Δύσης εκτίθεται με στόχο τον επηρεασμό των εθνικών θέσεων της Συρίας έναντι των πολιτικών των ΗΠΑ και τη Δυτικών για τον έλεγχο της περιοχής .
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Υπουργός Αποδήμων  παρουσίασε μια εξήγηση για τις διαστάσεις και τις εξελίξεις της τρομοκρατικής επίθεσης, που υποστηρίζεται από κάποια Δυτικά κράτη και κράτη του Κόλπου που στοχεύουν ουσιαστικά τους αθώους πολίτες, καταστρέφοντας τις υποδομές της χώρας και την ιδιωτική και δημόσια περιουσία.
Επαναξιολογήθηκε ο καταστροφικός ρόλος της τουρκικής κυβέρνησης, ιδίως μέσω της στήριξης των τρομοκρατών της Αλ Κάιντα, την εκπαίδευση και την προσφορά ασφαλούς καταφύγιου για τους ενόπλους και το άνοιγμα των συνόρων της με τη Συρία, ανοίγοντας τους το δρόμο για να διαπράττουν εγκληματικές πράξεις.
Συνεργάστηκαν για την αντιμετώπιση αυτής της συνωμοσίας και την υπεράσπιση της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της Συρίας .
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υπουργός Εξωτερικών της Κούβας Bruno Rodriguez Parrilla και ο Ghassan Haidar, υπεύθυνος Εξωτερικών σχέσεων της Συρίας στην Αβάνα.

1 σχόλιο

  1. Μα! Τοπαμε.
    Ενας Παπαδοπουλος και ΑΜΕΣΗ συλληψη και ΕΚΤΕΛΕΣΗ της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Τοπαμε δεν τοπαμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση