GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόμβα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιστροφή στην δραχμή!

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας, σήμερα, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ALPHA» και στο δημοσιογράφο κ. Σπύρο Χαριτάτο,...

vomva apo ton kyriako mitsotaki gia tin epistrofi stin draxmi 1 315x236 300x224 Βόμβα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιστροφή στην δραχμή!Ο βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας, σήμερα, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ALPHA» και στο δημοσιογράφο κ. Σπύρο Χαριτάτο, αναρωτήθηκε μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτή την ακατάσχετη παροχολογία έχει τελικά κρυφή ατζέντα επιστροφή στη δραχμή. «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρυφή ατζέντα επιστροφής στη δραχμή, ας βγει επιτέλους να μας το πει. Το λέω αυτό γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα κόψει πληθωριστικό χρήμα και με τον τρόπο αυτό θα χρηματοδοτήσει όλα τα ελλείμματα. Διότι πολύ απλά άλλος τρόπος για να μειώσουμε τα ελλείμματά μας, πραγματικά δεν υπάρχει»!!!
Αν είναι δυνατόν, κυβερνητικός βουλευτής που ψηφίστηκε επειδή ο κόσμος πίστεψε πως η επιστροφή στην δραχμή είναι καταστροφή, να λέει τέτοια πράγματα Τώρα, πως είναι δυνατόν με πληθωριστικό χρήμα να καλύψουμε ελλείμματα, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε, είναι υψηλού επιπέδου οικονομική προσέγγιση.

10 σχόλια

  1. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΗΛΙΘΙΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (Αυθάδεια γεννά η χόρταση, όταν πολλά πέσουν πλούτη, σε ανθρώπους που δεν έχουνε το νου τους μετρημένον…)

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ιδιαίτερη περίπτωση.

    Μιλάμε για μια εμβληματική περίπτωση φαρισαϊκής ηθικής.

    Δεν φτάνει που κάτι χαζοβιόληδες,φούφληδες σαν και σένα κατέστρεψαν τη χώρα, τολμάς να μας παραμυθιάζεις ακόμη .

    Πως να προκόψει η Ελλάδα, όταν κάτι τέτοια άχρηστα ,άπληστα και ανεπάγγελτα υποκείμενα , ελέω της οCIAς... οικογενείας του Μητσοτακοντοράκουλα, είναι μέσα στο κοινοβούλιο;

    Α ρε αχρείε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΚΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

    Χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές ο γιός του φαταούλα Μητσοτάκουλα.

    ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΗ ΚΑΤΑ ΓΥΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΑΤΕΡΑ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον παραπάνω ηλίθιο σχολιαστή

    Ο πατέρας του πού κολλάει τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. De katalavaino giati kaneis de diavazei auto pou pragmatika leei kai oloi epititheste sti katagogi kai tin oikonomiki tou katastasi. I alitheia den allazei ap opou kai an proerxetai autos pou ti leei. Kalo tha itan na alousoume kai kapoia protasi ap tin antitheti pleura efoson uparxei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 'Η ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΜΠΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ;
    ΕΛΑ ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ "ΣΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκατα στους πολιτικους19 Νοε 2012, 9:54:00 μ.μ.

    μια διορθωση:

    Γυιος της Ντορας ειναι και του Τερρυ Χρυσου

    που ζειτε;


    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Bρε άντε και ΓΑΜΗΣΟΥ γουρλομάτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολες οι χούντες κυβερνούν με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου βέβαια αυτή η χούντα πρωτοτυπεί αφού αποτελείται από ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-- πανελλήνιο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ κίνημα --και κυβερνώσα δημοκρατική ΑΡΙΣΤΕΡΑ ..ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΟΝΟ Ο βΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ...

    ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

    «Μην ξεχνάτε όμως, κύριοι, ότι ευρισκόμεθα προ ενός ασθενούς, τον οποίον έχομεν επί της χειρουργικής κλίνης, και τον οποίον εάν ο χειρουργός δεν προσδέση κατά την διάρκειαν της εγχειρήσεως διά της ναρκώσεως επί της χειρουργικής κλίνης, υπάρχει πιθανότης αντί της εγχειρήσεως να του χαρίσει την αποκατάστασιν της υγείας, να τον οδηγήση εις θάνατον»

    Με πράξεις νομοθετικού περιεχόμενου, παρακάμπτοντας τις «χρονοβόρες» κοινοβουλευτικές διαδικασίες (και τα όποια απρόοπτα εκεί) η κυβέρνηση των τριών τροικανοφυλάκων επιχειρεί από τη Δευτέρα 19/11 να εφαρμόσει τους όρους του νέου μνημόνιου που ψήφισαν πρόσφατα οι 153 νενέκοι.

    Επίτροποι στα υπουργεία, όταν δεν εκπληρώνονται οι στόχοι και νέες περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες, νέοι φόροι στους πολίτες όταν οι στόχοι …αστοχούν στους δήμους.

    Κοντολογίς νέες μειώσεις μισθών, συντάξεων και κοινωνικών παροχών, άνευ προειδοποιήσεως, μέχρι οι «υποχρεωτικώς ασθενείς» εργαζόμενοι εξασφαλίσουν με κάθε θυσία την ίαση του μεγάλου ασθενούς της κερδοφορίας των τραπεζών, των αγορών, των πολυεθνικών και των μονοπωλίων.

    Αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο «μεγάλος χειρουργός» δικτάτορας είχε δημιουργήσει σχολή.

    Οι επίγονοι προσέτρεξαν στη σκέψη του «μεγάλου δάσκαλου» κι ανακάλυψαν τις νομοθετικές πράξεις, το φόβο και την τρομοκρατία, την αστυνομοκρατία, τη φίμωση κάθε ελεύθερης φωνής προκειμένου να βάλλουν στο γύψο ολόκληρη τη κοινωνία.

    Το ξαναλέμε για πολλοστή φορά. Οι μέρες τους είναι μετρημένες. Τα μέτρα που ποσώς μας ενδιαφέρει αποδώσουν δεν αποδώσουν – κανένα συμφέρον δεν θάχει ο εργαζόμενος από τους σχεδιασμούς τους- δεν θα περάσουν.

    Δεν θα περάσουν μπροστά στη λαϊκή οργή που φουσκώνει επικίνδυνα για τους διαχειριστές των σχεδιασμών του κεφαλαίου. Εάν καταφέρουν να διαχειριστούν τη βέβαιη πτώση τους με μια νέα κοινοβουλευτική «αλλαγή» θάχουν κερδίσει την ασυλία.

    Αλλιώς τους περιμένουν τα λαϊκά δικαστήρια…Κ.Τ.Λ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση