GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους τραπεζικούς λογαριασμούς Ελλήνων στο Τζέρσεϊ αναζητά ο Στουρνάρας

Πληροφορίες σχετικά με Έλληνες πολίτες ή πρόσωπα με οικονομική δραστηριότητα που δηλώνουν ως έδρα τους την Ελλάδα και διατηρούν τραπεζικ...

Πληροφορίες σχετικά με Έλληνες πολίτες ή πρόσωπα με οικονομική δραστηριότητα που δηλώνουν ως έδρα τους την Ελλάδα και διατηρούν τραπεζικούς λογαριασμούς στην HSBC Bank στη νήσο Τζέρσεϊ, ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, με επιστολή του στον υπουργό Οικονομικών της Βρετανίας, Τζορτζ Όσμπορν.
Το θέμα με τη νέα λίστα είχε φέρει στην επιφάνεια η εφημερίδα «The Daily Telegraph» και, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτήν περιλαμβάνονται τα ονόματα 97 Ελλήνων πολιτών με καταθέσεις που υπολογίζονται στα 22,3 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα, επίσης, με το ίδιο δημοσίευμα, στη λίστα με τους συγκεκριμένους πελάτες της HSBC περιλαμβάνονται έμποροι ναρκωτικών και άτομα που βαρύνονται με ποινικά και οικονομικά εγκλήματα και τα οποία εμφανίζουν μεγάλες τραπεζικές καταθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση