GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο από τις επιθέσεις στη Γάζα

Νεκρός είναι ένας παλαιστίνιος τοπικός διοικητής της οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ, ο οποίος σκοτώθηκε από την ισραηλινή αεροπορική επιδρο...

Νεκρός είναι ένας παλαιστίνιος τοπικός διοικητής της οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ, ο οποίος σκοτώθηκε από την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη ημέρα σήμερα Δευτέρα σε κτίριο το οποίο στεγάζει πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης στην πόλη της Γάζας.
Την ίδια ώρα άλλοι δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από επιδρομή στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με τις υπηρεσίες αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών της πόλης.
«Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από πλήγμα στον πύργο Σουρούκ», όπου στεγάζεται το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Άκσα της Χαμάς, σύμφωνα με ανακοίνωση των υπηρεσιών αυτών του υπουργείου Υγείας της Χαμάς.
Οι δύο από τους τραυματίες είναι εικονολήπτες, εκ των οποίων ένας του σαουδαραβικού δικτύου Αλ Αραμπίγια, το οποίο στεγάζεται και αυτό στον πύργο Σουρούκ, διευκρίνισαν αυτόπτες μάρτυρες.
Στο κτίριο αυτό στεγάζονται επίσης τα γραφεία του βρετανικού δικτύου Sky News. Ωστόσο οι περισσότεροι δημοσιογράφοι το είχαν εγκαταλείψει χθες μετά την πρώτη ισραηλινή επιδρομή.
Εξάλλου άλλοι δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα από επιδρομή στη Νουσεϊράτ, στο κέντρο της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με τις υπηρεσίες αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών.
Στόχος της επιδρομής αυτής ήταν το κτίριο του λιμενικού, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
Με τους θανάτους αυτούς ανέρχεται σε 101 ο αριθμός των νεκρών -98 Παλαιστίνιοι και 3 Ισραηλινοί- από την περασμένη Τετάρτη που άρχισε η ισραηλινή επιχείρηση κατά των ενόπλων οργανώσεων στη Λωρίδα της Γάζας.
Παράλληλα ο Λιβανικός στρατός αποσυναρμολόγησε σήμερα δύο πυραύλους στο νότιο Λίβανο, οι οποίοι σύμφωνα με πηγές της λιβανικής ασφάλειας, προορίζονταν για το Ισραήλ.
Οι πύραυλοι βρέθηκαν στην λιβανική πόλη Χάλτα, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από ισραηλινές στρατιωτικές εγκαταστάσεις και φαινόταν ότι και οι δύο είχαν τοποθετηθεί πρόσφατα στην περιοχή αυτή, πρόσθεσαν οι πηγές της ασφάλειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση