GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κανονικά το ταξίδι του πρωθυπουργού σε Κατάρ...

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στο Κατάρ και το αυριανό στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με τον κυβερνητι...

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στο Κατάρ και το αυριανό στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου.
Σε παρέμβασή του στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο κ. Κεδίκογλου διέψευσε ουσιαστικά τις πληροφορίες που ήθελαν τον κ. Σαμαρά να αναβάλει το ταξίδι του λόγω προβλήματος υγείας.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Τα θέματα υγείας δεν είναι ζητούμενο να μπαίνουν στα δελτία ειδήσεων. Είναι κάτι το οποίο ο πρωθυπουργός το αντιμετωπίζει και την αποστολή του την εκτελεί με τον τρόπο που όλη η Ελλάδα βλέπει».

2 σχόλια

  1. Πριν πολύ λίγα χρόνια ο Άδωνης, ο Βορίδης, ο Πλεύρης κλπ αστέρες που σήμερα το παίζουν απλοί δεξιοί που συνεργάζονται με τους σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ και τους αριστερούς της ΔΗΜΑΡ, ήταν οι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ που μαζί τους δεν ήθελαν να συνομιλήσουν οι "δημοκράτες" που σήμερα συμπλέουν.

    Ο Άδωνης ήταν ο Κασιδιάρης πριν μια πενταετία και πίσω, σήμερα οι ακροδεξιοί Γεωργιάδηδες μιλούν επιτιμητικά για την ακροδεξιά.

    ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΥΦΛΩΘΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση