GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν ήμασταν ένα ευνομούμενο κράτος…

Αν εφαρμόζονταν οι νόμοι που κατά καιρούς έχουν ψηφιστεί από το ελληνικό κοινοβούλιο κανένα επιπλέον μέτρο δε θα χρειάζονταν να παρθεί. Έ...

Αν εφαρμόζονταν οι νόμοι που κατά καιρούς έχουν ψηφιστεί από το ελληνικό κοινοβούλιο κανένα επιπλέον μέτρο δε θα χρειάζονταν να παρθεί.
Έχουμε, ίσως, στους περισσότερους τομείς της κοινωνικής μας ζωής το καλύτερο θεσμικό πλαίσιο, εντούτοις ως την εφαρμογή αυτού υπάρχει μεγάλο χάσμα.
Με απλά ελληνικά είμαστε καλοί στα λόγια και στη θεωρία, από πράξη μηδέν.
Μέχρι χθες βολευόμασταν όλοι με αυτήν την αναρχία. Σήμερα, όμως, ήρθε η ώρα του ταμείου και βγήκε ότι χρωστάμε πολλά, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Δεν χρειαζόμαστε νέους νόμους, δεν χρειαζόμαστε νέο σύνταγμα, αρκεί μόνο η εφαρμογή αυτών που υπάρχουν.

2 σχόλια

  1. «Εις νόμος απαιτείται εις αυτήν τη χώραν, ο οποίος να επιτάσσει την εφαρμογήν όλων των υπολοίπων νόμων».
    (Εμμ. Ροΐδης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήμασταν ευνομούμενο κράτος δε θα έγραφε στην ιστοσελίδα της Νομικής Υπηρεσίας της ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ "0" για το Βασιλικό Διάταγμα της 25.9.1833 (Διάλυση Ιερών Μονών,)

    Είδος Νομοθετήματος : ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ
    Αριθμός ΦΕΚ : αδημοσίευτο
    'Ετος : 0
    )

    "ΜΗΔΕΝ" ή (ειρωνικά?) προς νουθέτηση των απογόνων, και δια ίδιο συμφέρον συμβαλλόμενων νομοθετών μέχρι τη σήμερον, στη διαπλοκή της διαφθοράς.

    Αυτό είναι η απαρχή του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ και κάταχρηση της Δημόσιας περιουσίας!

    Κι έτσι φτάσαμε στο να υπάρχουν τσοπαναραίοι με βοσκότοπους χωρίς ερίφια, ΚΑΙ τη δικαιοσύνη όπου με απότοκες αποφάσεις να δίνει ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ το χορτάρι ΠΟΥ ΘΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ τη δυνατότητα να αποκτάει την κυριότητα ΕΠΙ του εδάφους που το θρέφει!

    Πως λοιπόν μετά ο συνταγματολόγος με σκέψη υποκείμενη, της εξουσιαστικής νομοθετικής δυναμικής των κόπρανων των ανύπαρκτων κατσικιών να κάνει έρευνα ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΟΝΤΡΑ στο Μητέρα Γη που με σπέρμα της εξ Ουρανού θεικής βροχής θρέφει τη χλόη που βόσκουν τα αόρατα ερίφιά των τσοπαναραίων της Βουλής? και δεν είναι κι ο μόνος που νομοθετεί για πάρτι του στη Βουλή!!! .. προσέξτε στο (1+30")και δεν είναι κι ο μόνος που νομοθετεί για πάρτι του στη Βουλή!!!

    Αναρωτιέται κανείς ακόμα? για την απαρχή των αιτιών του σκανδάλου της Μ.Μ. Λαύρας στη Σκύρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση