GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έως τα μέσα Δεκεμβρίου το κυπριακό μνημόνιο

Η Κύπρος θα μπορούσε να έχει συμφωνήσει με τους υπουργούς της ευρωζώνης τους όρους του μνημονίου για τη διάσωση της οικονομίας του νησιο...

Η Κύπρος θα μπορούσε να έχει συμφωνήσει με τους υπουργούς της ευρωζώνης τους όρους του μνημονίου για τη διάσωση της οικονομίας του νησιού έως τα μέσα Δεκεμβρίου, δήλωσε πριν από λίγο ο υπουργός Οικονομικών, Βάσος Σιαρλή.
Η οικονομία του νησιού που υπέστη βαρύ πλήγμα λόγω των τραπεζών, οι οποίες ήταν εκτεθειμμένες σε ελληνικά ομόλογα διαπραγματεύεται, σύμφωνα με το Reuters, από τον Ιούνιο συμφωνία για να λάβει βοήθεια 17,5 δισ. ευρώ – όσο δηλαδή και το ΑΕΠ της – σε αντάλλαγμα βαρύ μνημόνιο.
Μιλώντας στη Βουλή, ο Βάσος Σιαρλή ανέφερε ότι η πρώτη συμφωνία με τους διεθνείς πιστωτές έχει γίνει, αλλά χρειάζεται να διαπιστωθούν οι ακριβείς ανάγκες για την ανακεφαλαιοποίηση των κυπριακών τραπεζών. Όπως είπε, μία ενδιάμεση εκτίμηση αναμένεται για τις 7 Δεκεμβρίου.

2 σχόλια

  1. ΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
    ΕΙΝΑΙ ..ΚΥΠΡΙΟΙ


    Καζούρα Άδωνι στους ΑΕροψεκασμένους:
    Την ένταξη της Κύπρου στο μνημόνιο σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, πετώντας την μπηχτή του στους Ανεξάρτητους Έλληνες:

    "Λοιπόν τώρα που και η Κύπρος μπαίνει στο Μνημόνιο θα δούμε λέτε να γίνεται και εκεί κόμμα "Ανεξαρτήτων Κυπρίων. Είναι πολλοί, ειναι Ανεξάρτητοι, ειναι Κύπριοι....

    χαχα..
    αυτό να δω και τί στον κόσμο...αν και ειναι πιο σοβαρή η Κοινωνία εκεί...".
    έγραψε στο twitter πριν λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση