GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαφία της Κρήτης: Δικηγόρος μήνυσε υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και τον εγκέφαλο...

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ένας εκ των δικηγόρων, που φέρεται να σχετίζεται με την εγκληματική οργάνωση που δρούσε στην Κρήτη. Ο δικηγόρο...

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ένας εκ των δικηγόρων, που φέρεται να σχετίζεται με την εγκληματική οργάνωση που δρούσε στην Κρήτη.
Ο δικηγόρος, το όνομα του οποίου αναφέρεται σε συνομιλίες τρίτων, κατέθεσε μήνυση κατά του Αστυνομικού Διευθυντή Λασιθίου και του Διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, όπως και εναντίον του αρχηγού της οργάνωσης…
Σε γραπτή δήλωση του αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στην κίνηση αυτή, θεωρώντας ότι η αστυνομία χειρίστηκε με ελαφρότητα το ζήτημα ενώ τονίζει ότι αυτός δεν φέρει καμία ευθύνη για αναφορά του ονόματος του από τρίτους.
“Όσοι βιάστηκαν με τόση ευκολία να θεωρήσουν δικηγόρους ως εμπλεκομένους σε υπόθεση έκδοσης δήθεν ψευδών βεβαιώσεων θα διαπιστώσουν σύντομα πόσο μεγάλο ηθικό και νομικό ατόπημα διέπραξαν. Η αναφορά και χρήση του ονόματος κάποιου ανθρώπου, εν αγνοία του, σε ανόητες συνομιλίες τρίτων, φυσικά δεν αποτελεί ένδειξη δικής του ευθύνης.
Επίσης, όσοι απερίσκεπτα αμφισβήτησαν την εντιμότητα και την επαγγελματική μου ακεραιότητα, παρασυρόμενοι από την ελαφρότητα με την οποία η αστυνομία χειρίσθηκε το συγκεκριμένο ζήτημα, θα διαπιστώσουν τις επόμενες μέρες το τεράστιο σφάλμα τους.
Για τις αξιόποινες πράξεις που τελέσθηκαν εις βάρος μου, και όχι μόνο, θα υποβάλω μηνυτήρια αναφορά στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ώστε να λογοδοτήσουν όσοι, αδίκως, προπετώς και αβασάνιστα, ενέπλεξαν το πρόσωπο μου. Οι ανόητες ή κακόβουλες προθέσεις κάποιων δεν μπορούν να αλλοιώσουν την αλήθεια” αναφέρεται στη δήλωση του.
Πηγή: prismanews.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση