GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είχε σκεφτεί να αποσυρθεί ο Μάσα

Σε σημείο να σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τη Formula 1 είχαν οδηγήσει τον Φελίπε Μάσα οι δυσκολίες που είχε αντιμε...

Σε σημείο να σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τη Formula 1 είχαν οδηγήσει τον Φελίπε Μάσα οι δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στην αρχή της σεζόν. Εκεί απέδωσε ο Βραζιλιάνος πιλότος της Ferrari το ξέσπασμά του σε λυγμούς με την ολοκλήρωση του Grand Prix στο Ιντερλάγκος, όπου τερμάτισε τρίτος.
«Έκλαψα τόσο από χαρά, επειδή ανέβηκα ξανά στο πόντιουμ, αλλά περισσότερο αναλογιζόμενος τις δυσκολίες που πέρασα στη σεζόν. Δέχτηκα πολλά χτυπήματα.
Έφτασα ακόμη και να αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να συνεχίσω στη Formula 1. Στη συνέχεια, ωστόσο, έβαλα το μυαλό μου να δουλέψει, ηρέμησα και βρήκα τον εαυτό μου.
Στο δεύτερο μισό της σεζόν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Όταν βγήκα από το μονοθέσιο στο Ιντερλάγκος και είδα όλο τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου, τη σύζυγό μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους μηχανικούς, όλη την ομάδα της Ferrari, συγκινήθηκα και δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυα», δήλωσε στη βραζιλιάνική τηλεόραση ο Μάσα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση